mama 2012
Zaangażowana w BB
na pewno też tak będzie tego Ci życzę ... ja w czwartek mam transfer już się stresujęOooo..coś może w tym być zobaczymy jak u mnie będzie gratuluję synka i cudownej relacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewno też tak będzie tego Ci życzę ... ja w czwartek mam transfer już się stresujęOooo..coś może w tym być zobaczymy jak u mnie będzie gratuluję synka i cudownej relacji
Dziękuję ...super ! Będę mocno trzymać kciuki masz 1 dzieciątko póki co?na pewno też tak będzie tego Ci życzę ... ja w czwartek mam transfer już się stresuję
Strusio85, mój 14letni syn w szkole na rozmowie z Panią pedagog, na pytanie kto jest Twoim najlepszym przyjacielem, odpowiedział, że mama także potwierdzam, relacja matki i syna naprawdę jest fajna . A tak z innej beczki, na poprzednim forum pamiętam, że pisałaś o przyjmowaniu inozytolu czy czegoś takiego na poprawę owulacji? Możesz napisać konkretnie co to był za specyfik, bo czuje, że coś ostatnio owulacji u mnie brak.Oooo..coś może w tym być zobaczymy jak u mnie będzie gratuluję synka i cudownej relacji
Tak jedno ... udało się naturalnie ale o drugie staramy się 3 lata i się nie udało, więc podchodzę do In vitro... mąż ma słabe nasienieDziękuję ...super ! Będę mocno trzymać kciuki masz 1 dzieciątko póki co?
Hejka... jak tam się czujesz po Covidzie... i jak dzieciątko ... rośnie !!! Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku?Cześć dziewczyny! Dzięki za pamięć! Beta 632 :-) Ale złapałam też covid, więc dziś dość mieszany dzień...
O jak słodko cudownie mam nadzieję, że mój syn też będzie tak uważałStrusio85, mój 14letni syn w szkole na rozmowie z Panią pedagog, na pytanie kto jest Twoim najlepszym przyjacielem, odpowiedział, że mama także potwierdzam, relacja matki i syna naprawdę jest fajna . A tak z innej beczki, na poprzednim forum pamiętam, że pisałaś o przyjmowaniu inozytolu czy czegoś takiego na poprawę owulacji? Możesz napisać konkretnie co to był za specyfik, bo czuje, że coś ostatnio owulacji u mnie brak.
Pięknie gratulacje .. trzymam mocno kciuki za szczęśliwy transferTak jedno ... udało się naturalnie ale o drugie staramy się 3 lata i się nie udało, więc podchodzę do In vitro... mąż ma słabe nasienie
Pięknie gratulacje .. trzymam mocno kciuki za szczęśliwy transfer
Hej! Dzięki za pamięć :-*Hejka... jak tam się czujesz po Covidzie... i jak dzieciątko ... rośnie !!! Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku?