Karolajna8989
Fanka BB :)
Masz racje dziękuje ze jesteścieBędzie dobrze tak naprawdę to potrzebny tylki ten jeden szczęśliwy i trzeba wierzyć ze to właśnie ten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje dziękuje ze jesteścieBędzie dobrze tak naprawdę to potrzebny tylki ten jeden szczęśliwy i trzeba wierzyć ze to właśnie ten
Nie właśnie nie bo tutaj płeć określają dop po 16 tyg.ale my chcemy niespodziankęDziś już się może tego dowiesz dawaj znać po USG
Ja tam jestem bardzo ciekawa co siedzi w moim brzuchu ...lubię niespodzianki ale w tej sytuacji nie mogę się doczekać aż się dowiemNie właśnie nie bo tutaj płeć określają dop po 16 tyg.ale my chcemy niespodziankę
Poki co z usg wszystko wygląda prawidłowo..dzidziuś rośnie zdrowo
Teraz czekamy 10 dni na wyniki z krwi czy wszystko ok takze proszę nie przestawajcie trzymac kciuki za nas
Daj koniecznie znać bo sama jestem ciekawa co tsm u Ciebie siedzi hahaJa tam jestem bardzo ciekawa co siedzi w moim brzuchu ...lubię niespodzianki ale w tej sytuacji nie mogę się doczekać aż się dowiem
Super. Ja mam w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Trzymam trzymam
Będę informowaćDaj koniecznie znać bo sama jestem ciekawa co tsm u Ciebie siedzi haha
Hejka. Mówiłaś coś o próbnym transferze.. wiesz może jaki to koszt tych dodatkowych badań? Mi powiedziała, że jak się teraz nie uda to następnym razem powinniśmy zrobić transfer próbny. W czwartek mam transferHej wszystkim właśnie zadzwoniła do mnie Pani dr. Z 3 zarodkow tylko jeden jest prawidłowy trochę mi smutno bo miałam nadzieje ze wszystkie będą zdrowe. Ale zawsze mamy tego jednego szczęśliwca
Kochana moja ginekolozka zanim dopuści mnie do transferu robi dużo dodatkowych badań min PTA ale jak widać słusznie z 3 zarodkow jest tylko jeden prawidłowy i żeby go nie zmarnować Pani dr mówiła o próbnym. Wszystko będę wiedziała na następnej wizycie wszystko zależy od mojego endo. Kochana jaki koszt nie wiem już przestałam nawet pytać bo trochę już pieniążków poszło..Hejka. Mówiłaś coś o próbnym transferze.. wiesz może jaki to koszt tych dodatkowych badań? Mi powiedziała, że jak się teraz nie uda to następnym razem powinniśmy zrobić transfer próbny. W czwartek mam transfer
Kiedy masz wizytę? Ja już dostałam okres i jak dobrze pójdzie to za ok 2 tyg transfer!!!Kochana moja ginekolozka zanim dopuści mnie do transferu robi dużo dodatkowych badań min PTA ale jak widać słusznie z 3 zarodkow jest tylko jeden prawidłowy i żeby go nie zmarnować Pani dr mówiła o próbnym. Wszystko będę wiedziała na następnej wizycie wszystko zależy od mojego endo. Kochana jaki koszt nie wiem już przestałam nawet pytać bo trochę już pieniążków poszło..
Ja mam wizytę między 10 a 12 dc wiec nic tylko czekam na miesiączkę wtedy będę wiedziała dokładnie co i jakKiedy masz wizytę? Ja już dostałam okres i jak dobrze pójdzie to za ok 2 tyg transfer!!!