reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

@Strusio85 , Twój organizm przygotowuje się do rozwijającej się ciąży, jestes świeżo po usg. Wszystko ok, nie zamartwiaj się!
@Natla , trzymam mocno kciuki. Nie mam takich doświadczenia, ale wierzę, że lekarz wie co robi.

reklama
@Strusio85 , Twój organizm przygotowuje się do rozwijającej się ciąży, jestes świeżo po usg. Wszystko ok, nie zamartwiaj się!
@Natla , trzymam mocno kciuki. Nie mam takich doświadczenia, ale wierzę, że lekarz wie co robi.
Masz rację ♥️muszę spokojnie poczekać na kolejną wizytę. Nic się nie dzieje, nie plamie, nic nie boli więc nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć, że jest ok. Przeczytałam cały internet ( głównie zagraniczne fora🙉) i część kobiet tak miewa na początku - także się uspokajam 🙂 gdyby było to coś niepokojącego gin kazałby mi przyjść wcześniej ( zwłaszcza, że sama to zaproponowałam). A on kazał spokojnie czekać do wizyty 21 września.

witam jestem po monitoringu chyba jest średnio bo tylko jeden jajnik zadzialal na stymulację ale we wtorek kolejne USG i najprawdopodobniej punkcja będzie w czwartek :) dziś robiłam tez estradiol i progesteron czy wynik estradiol 600 jest ok? Bo według wszystkich norm jest dużo dużo za wysoki 😂 buziaki

witam jestem po monitoringu chyba jest średnio bo tylko jeden jajnik zadzialal na stymulację ale we wtorek kolejne USG i najprawdopodobniej punkcja będzie w czwartek :) dziś robiłam tez estradiol i progesteron czy wynik estradiol 600 jest ok? Bo według wszystkich norm jest dużo dużo za wysoki 😂 buziaki
Spokojnie. U mnie też na jednym było sporo a drugi nie był chętny do współpracy😜 600 to wg mnie na pewno nie za wysoki wynik przy stymulacji. W końcu to nie normalny cykl z 1 komórka ...będzie ich przecież więcej 🙂

No z tego co mi mówiła Pani dr w czwartek to punkcją pewnie w czwartek będzie ale zobaczymy jutro 🥰 ja miałam usunięte polipy przy HSK diagnostycznym a ty masz abrazje?
Miałam zrobioną w sobotę histeroskopie ... i usunięcie polipa ... mówił ze był mocno unaczyniony i miał 10mm a reszta w porządku. Mam czekać na wynik... chyba lekarz wstrzyma się z transferem,, ma dzwonić do mnie w środę co dalej robimy...:-(

U mnie trzy dni przed punkcją estradiol wynosił 3000 ... więc był wysoki... ale tylko raz robilam estradiol wiec jeżeli masz tydzień do punkcji to może jeszcze pójdzie w górę... Trzymam kciuki.

Miałam zrobioną w sobotę histeroskopie ... i usunięcie polipa ... mówił ze był mocno unaczyniony i miał 10mm a reszta w porządku. Mam czekać na wynik... chyba lekarz wstrzyma się z transferem,, ma dzwonić do mnie w środę co dalej robimy...:-(
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ❤️🥰 ja miałam 4 polipy ale HSK miałam w czerwcu

reklama
Do góry