G
guest-1664115793
Gość
Witam wszystkich jestem tu pierwszy raz. Czy wy staracie się o pierwsze czy kolejne dziecko metoda in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam ja pierwszeWitam wszystkich jestem tu pierwszy raz. Czy wy staracie się o pierwsze czy kolejne dziecko metoda in vitro?
No to na pewno trudne i nie ułatwia wszystkiego… ja w czwartek mam punkcję czekam na te moje jajeczka. Jedynym problemem to wazektomia męża ale po biopsji plemnikow jest dużoAle nawet po testach nie wychodziło. Psychika też robi swoje. Jestem też po 4 ciężkich operacjach ginekologicznych związanych właśnie ze staraniem się o dziecko.
A to widzę tez Gyncentrum? W którym mieście?Myśmy wzięli pakien in vitro 2 plus 1. Skorzystaliśmy tylko 1 raz i dlatego chcemy wykorzystać te wydane pieniądze na te 2 próby in vitro
Ooo to życzę, żeby jajeczek było dużo i dużeNo to na pewno trudne i nie ułatwia wszystkiego… ja w czwartek mam punkcję czekam na te moje jajeczka. Jedynym problemem to wazektomia męża ale po biopsji plemnikow jest dużo
Tak Gyncentrum w KatowicachA to widzę tez Gyncentrum? W którym mieście?
Tak Gyncentrum w Katowicach
A Ty też Gyncentrum?Tak Gyncentrum w Katowicach