Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda na podwójne szczęście oby tak dalejMoj dzisiejszy wynik bety w 12dpt. 2265
Jesteś szalona!!! Nie badaj już bety przyrost ok, czekamy na usgKochane.
Nie zabijajcie ale coś mnie dziś naszło i poszłam zrobić betę po 4 dniach ... Przyrost mnie zmartwił. 78%.. Ja wiem, że po 1000moze zwalniać -ale aż tak?
Dziś 29.08 3 300,4
A w czw 25.08 954
Węszę bliźniakiMoj dzisiejszy wynik bety w 12dpt. 2265
Wiem ...obiecuje poprawę! Czytam, że po 1000 faktycznie może beta trochę zwalniać. 86% przyrost cały czas jest jeszcze w normie. Faktycznie tylko USG da odpowiedź co i jak .Jesteś szalona!!! Nie badaj już bety przyrost ok, czekamy na usg
wzajemnie trzymaj się zdrowo@Katia83 i @Strusio85 trzymam kciuki za usg.
Uważajcie na siebie dziewczyny, u mnie panują wszystkie możliwe choróbska. Odpoczywajciei nabierajcie sił.
Dziekuje i nawzajem staram się leżeć i jeśli gdzieś wychodzę - unikać tłumów@Katia83 i @Strusio85 trzymam kciuki za usg.
Uważajcie na siebie dziewczyny, u mnie panują wszystkie możliwe choróbska. Odpoczywajciei nabierajcie sił.
Kochana, co u Ciebie?@Katia83 i @Strusio85 trzymam kciuki za usg.
Dziękuje, że pytasz. Myślałam ostatnio o Tobie. Jak sobie radziłaś przy końcówce bo ja już mam dość. Jak Wiktorek? Pewnie urósł i jest już z niego duży brzdąc.Kochana, co u Ciebie?