No z mojego kalkulatora wychodzi ze 5tydz i 5dzien. Nie wiem czy dobrze obliczyłam. Ciekawe co jutro powie lekarzJak policzyłam kalendarzowo od momentu miesiączki to wychodzi mi inaczej. Natomiast czy jest to kalkulator do obliczania wieku ciąży z ivf? Wówczas mogą być rozbieżności, bo przy ivf znamy dokładną datę i wiek podanego zarodka, a tym samym możemy z maksymalna dokładnością wyznaczyć dzień odpowiadający owulacji jak przy ciąży naturalnej (przy cyklu sztucznym) lub po prostu moment owulacji (cykl naturalny).
reklama
A ten 9 dpt był wczoraj? Jeśli tak to nie ma opcji żebyś była w 5+5. Kiedy dokładnie miałaś transfer? Jeśli 17.08 i podano blastke to jesteś 4+2.No z mojego kalkulatora wychodzi ze 5tydz i 5dzien. Nie wiem czy dobrze obliczyłam. Ciekawe co jutro powie lekarz
Ostatnia edycja:
9dpt byl w piątek czyli 26.08. Natomiast transfer byl 17.08. I były 2 bkastki z 6 dobyA ten 9 dpt był wczoraj? Jeśli tak to nie ma opcji żebyś była w 5+5. Kiedy dokładnie miałaś transfer? Jeśli 17.08 i podano blastke to jesteś 4+2.
To wynik z piątku9dpt byl w piątek czyli 26.08. Natomiast transfer byl 17.08. I były 2 bkastki z 6 doby
Załączniki
Czyli tak jak napisałam. U Ciebie 4+29dpt byl w piątek czyli 26.08. Natomiast transfer byl 17.08. I były 2 bkastki z 6 doby
Raczej niewiele. Co najwyżej pęcherzyk lub jeśli zaimplantowaly się oba to może być nic nie widać . Trochę za wcześnie moim zdaniem na USG. Lekarz kazał przyjść na USG tak wcześnie ??Mi zawsze lekarz po becie pozytywnej kazał przyjść po 2 tygodniach na pierwsze USG.To jeżeli mówisz że 4+2 To jutro coś będzie widać na badaniu
Ostatnia edycja:
Nie z kliniki nic nie pisali. Ja idę do swojego co będę chciała aby mnie prowadził. Głównie chodzi mi o l4 bo pracuje ciężkoRaczej niewiele. Co najwyżej pęcherzyk lub jeśli zaimplantowaly się oba to może być nic nie widać . Trochę za wcześnie moim zdaniem na USG. Lekarz kazał przyjść na USG tak wcześnie ??Mi zawsze lekarz po becie pozytywnej kazał przyjść po 2 tygodniach na pierwsze USG.
Aaaa...rozumiem. Bo już się zdziwiłam gdzie na USG tak wcześnie proszą Możliwe, że nawet nie zajrzy. Mój jak byłam u niego na wizycie nawet nie chciał zrobić USG - powiedział, że i tak nic poza endometrium pogrubionym nie zobaczy więc to nie ma sensuNie z kliniki nic nie pisali. Ja idę do swojego co będę chciała aby mnie prowadził. Głównie chodzi mi o l4 bo pracuje ciężko
reklama
ale myslisz ze da chorobowe z tej betyAaaa...rozumiem. Bo już się zdziwiłam gdzie na USG tak wcześnie proszą Możliwe, że nawet nie zajrzy. Mój jak byłam u niego na wizycie nawet nie chciał zrobić USG - powiedział, że i tak nic poza endometrium pogrubionym nie zobaczy więc to nie ma sensu