Ufff...Robię jeszcze tylko powtórkę w czwartek i koniec z beta. Tylko już USG umowie w tę niedzielę miałam chyba jakiś kryzys. Czekam jeszcze tylko na wynik progesteronu i zarazan rozmowę z endokrynologJak dla mnie wygląda perfecto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff...Robię jeszcze tylko powtórkę w czwartek i koniec z beta. Tylko już USG umowie w tę niedzielę miałam chyba jakiś kryzys. Czekam jeszcze tylko na wynik progesteronu i zarazan rozmowę z endokrynologJak dla mnie wygląda perfecto
To ulga jeszcze jedna powtórka bety i kończę z tym. Potem tylko usgJest bardzo ok
A w którym dpt miałaś ponad 10 bHCG?To ulga jeszcze jedna powtórka bety i kończę z tym. Potem tylko usg
Ja nie jestem po transferze. Tym razem ciąża naturalna. To był 10 dpo ( monitoring USG ). Tak w przeliczeniu na dni po transferze to byłby 5 dpt chybaA w którym dpt miałaś ponad 10 bHCG?
Umówiłam się na 8 września ( więc za 2 tyg) to będzie 6+5 więc chyba coś możliwe, że zobaczę@Strusio85 , najlepiej usg w 6tc, żeby mieć szanse serduszko zobaczyć. Ale się cieszę! Dawaj znać!!!
Przyrost super. Moim zdaniem nie ma sensu już powtarzać. Czekamy na usgUmówiłam się na 8 września ( więc za 2 tyg) to będzie 6+5 więc chyba coś możliwe, że zobaczę
Ten przyrost ok? Nie robić już więcej ?
Ja miałam 6+1 i było serduszko, będzie ok. Teraz czekam na USG genetyczne i już chodzę po ścianach... To będą dla Was długie 2 tygodnieUmówiłam się na 8 września ( więc za 2 tyg) to będzie 6+5 więc chyba coś możliwe, że zobaczę
Ten przyrost ok? Nie robić już więcej ?