reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Przełożone na poniedziałek bo endometrium za małe , 6 dc. W poniedziałek będzie 11 dc, czym mogę je podkarmić żeby w miarę urosło?
Wit C, Wit E, migdały, suszone morele, orzechy brazylijskie, resweratlor :) resweratlor to jest to co jest w czerwonym winie, ale nie ma szkodliwego alkoholu :) i trochę kardio :)

O matko, i chyba się nie przedstawiłam jeszcze, a tak się sama zdradziłam jako skrytoczytacza 😂

Czesc, jestem skrytoczytaczem, bo czekam na wyniki kariotypów i będziemy startować z podchodzeniem do ivf, a Wy jesteście skarbnicą wiedzy :) Trzymam za wszystkie kciuki, a sama pewnie bardziej aktycznie zacznę się udzielać jak już będę wiedzieć przynajmniej kiedy zaczynam :)

Chyba jednak z tymi wszystkimi wynikami od immunolog tej co do niej chodzę wybiorę się do Paśnika , skoro mam zapisaną wizytę na 6 listopada
Wyniki biopsji będziesz pewnie miała za ok 2 tyg. Zobaczysz jakie te wszystkie wyniki będą. Jak będzie co leczyć to polecam wizytę u Paśnika 😀 A jak wyjdzie stan zapalny endometrium to w tym czasie wyleczysz! Powodzenia!

reklama
Wyniki biopsji będziesz pewnie miała za ok 2 tyg. Zobaczysz jakie te wszystkie wyniki będą. Jak będzie co leczyć to polecam wizytę u Paśnika 😀 A jak wyjdzie stan zapalny endometrium to w tym czasie wyleczysz! Powodzenia!
Tak szybko są wyniki ? Ja dziś byłam u lekarki i też będę miała w przyszłym tygodniu biopsję i powiedziała mi że na wyniki będzie trzeba czekać do 10 tygodni.

Do góry