U nas wszystko jak na ten moment dobrze. Mati zrobil się taki śmieszek więcej juz daje zrobic w dzieńa w nocy spi jak aniol o 20 staram się go ogarnąć z toaletka i kładę do lozeczka troszke pogadamy sobie i Niuniek zasypia sam i ladnie mamusi od jakiegoś czasu spi aż do 3:30. Co do wagi na bilansie 14.06 ważył 5300 i 64dlugi. Karmienie myślę że już opanowaliśmy i teraz tylko cieszymy się sobą. Pozdrawiamy
reklama
Madziara12345
Aktywna w BB
6kg, wczoraj minelo 8 Tyg ale myśle ze zdecydowanie zaniżyłam jej długość - muszę mała zmierzycW poniedzialek będzie połóżna i zobaczymy ile ważymy Nie mieszkam obwieścić ciągniemy pod nadwagę
Ale super!!! Extra!! Trzymamy kciuki dalej!!!Mamy serduszko
No to super!U nas wszystko jak na ten moment dobrze. Mati zrobil się taki śmieszek więcej juz daje zrobic w dzieńa w nocy spi jak aniol o 20 staram się go ogarnąć z toaletka i kładę do lozeczka troszke pogadamy sobie i Niuniek zasypia sam i ladnie mamusi od jakiegoś czasu spi aż do 3:30. Co do wagi na bilansie 14.06 ważył 5300 i 64dlugi. Karmienie myślę że już opanowaliśmy i teraz tylko cieszymy się sobą. Pozdrawiamy
U nas też podobnie! Mieszko czasem przesypia 8 godz w nocy także żyć nie umierać właśnie go wykąpałam godzinę temu i teraz spi krasnal..jeszcze mu pazurki ogarnę i idę prasować...swoją drogą uwielbiam prasować jego ciuszki! Czasem aż sie nie mogę doczekać prania żeby znów prasować haha Wy też tak macie posrane w głowie jak ja?
6kg i 8 tyg? Kurde a mi mówią wszyscy że Mieszko duży a on 12 tyg i myślę że waży z 5100...może 5200..każdym razie 7 czerwca bylo 4600 z hakiem...i nie pamiętam ile cm6kg, wczoraj minelo 8 Tyg ale myśle ze zdecydowanie zaniżyłam jej długość - muszę mała zmierzyc
W każdym razie wychodzi na to że on to krasnal mały
Madziara12345
Aktywna w BB
Tak kochana 6kg i 8 tyg ale długość ca 61cm … wczoraj jak weszła położna to mówi tak : Magda czym ty ja karmisz tylko piersią czy dodajesz coś jeszcze ??? Moja Princzipeska zwyczajnie lubi sobie pojeść ale my tez należymy do osób wysokich, ja 173cm, Pan Ojciec 197 cm także Mała wyglada dobrze ale nie jest jeszcze z tych mopsowatych a nawet gdyby była Małym Mopsem - to bym zwycjzanie miała więcej kilo do kochana i większa powierzchnie do całowania6kg i 8 tyg? Kurde a mi mówią wszyscy że Mieszko duży a on 12 tyg i myślę że waży z 5100...może 5200..każdym razie 7 czerwca bylo 4600 z hakiem...i nie pamiętam ile cm
W każdym razie wychodzi na to że on to krasnal mały
Aaaa no i wszystko jasne widzisz bo ja z tych niskopiennych jestem..157cm w kapeluszu a stary moj 178 cm ...chyba także tak...Tak kochana 6kg i 8 tyg ale długość ca 61cm … wczoraj jak weszła położna to mówi tak : Magda czym ty ja karmisz tylko piersią czy dodajesz coś jeszcze ??? Moja Princzipeska zwyczajnie lubi sobie pojeść ale my tez należymy do osób wysokich, ja 173cm, Pan Ojciec 197 cm także Mała wyglada dobrze ale nie jest jeszcze z tych mopsowatych a nawet gdyby była Małym Mopsem - to bym zwycjzanie miała więcej kilo do kochana i większa powierzchnie do całowania
Nie no w takim razie wybaczam haha
Pięknie rośnie malutka
Hej...nie, u nas na szczęście zmiana mleka na neocate lcp załatwiła sprawę z kolkami itpHej Dziewczyny czy któraś z Was podaję z HUMANA benelifeAColic. Jak wasze maluszki po kroplach się czują?
reklama
tylko ze ja karmie piersiaHej...nie, u nas na szczęście zmiana mleka na neocate lcp załatwiła sprawę z kolkami itp