U nas wszystko jak na ten moment dobrze. Mati zrobil się taki śmieszek
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
![Shushing face :shushing_face: 🤫](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92b.png)
![Kissing face with smiling eyes :kissing_smiling_eyes: 😙](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f619.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas wszystko jak na ten moment dobrze. Mati zrobil się taki śmieszek
6kg, wczoraj minelo 8 Tyg ale myśle ze zdecydowanie zaniżyłam jej długość - muszę mała zmierzycW poniedzialek będzie połóżna i zobaczymy ile ważymyNie mieszkam obwieścić
ciągniemy pod nadwagę
![]()
Ale super!!! Extra!! Trzymamy kciuki dalej!!!Mamy serduszko![]()
No to super!U nas wszystko jak na ten moment dobrze. Mati zrobil się taki śmieszekwięcej juz daje zrobic w dzień
a w nocy spi jak aniol o 20 staram się go ogarnąć z toaletka i kładę do lozeczka troszke pogadamy sobie i Niuniek zasypia sam i ladnie mamusi od jakiegoś czasu spi aż do 3:30. Co do wagi na bilansie 14.06 ważył 5300 i 64dlugi. Karmienie myślę że już opanowaliśmy i teraz tylko cieszymy się sobą. Pozdrawiamy
![]()
6kg i 8 tyg? Kurde a mi mówią wszyscy że Mieszko duży a on 12 tyg i myślę że waży z 5100...może 5200..każdym razie 7 czerwca bylo 4600 z hakiem...i nie pamiętam ile cm6kg, wczoraj minelo 8 Tyg ale myśle ze zdecydowanie zaniżyłam jej długość - muszę mała zmierzyc![]()
Tak kochana 6kg i 8 tyg ale długość ca 61cm … wczoraj jak weszła położna to mówi tak : Magda czym ty ja karmisz6kg i 8 tyg? Kurde a mi mówią wszyscy że Mieszko duży a on 12 tyg i myślę że waży z 5100...może 5200..każdym razie 7 czerwca bylo 4600 z hakiem...i nie pamiętam ile cm
W każdym razie wychodzi na to że on to krasnal mały![]()
Aaaa no i wszystko jasneTak kochana 6kg i 8 tyg ale długość ca 61cm … wczoraj jak weszła położna to mówi tak : Magda czym ty ja karmisztylko piersią czy dodajesz coś jeszcze ???
Moja Princzipeska zwyczajnie lubi sobie pojeść
ale my tez należymy do osób wysokich, ja 173cm, Pan Ojciec 197 cm także Mała wyglada dobrze ale nie jest jeszcze z tych mopsowatych
a nawet gdyby była Małym Mopsem - to bym zwycjzanie miała więcej kilo do kochana i większa powierzchnie do całowania
![]()
Hej...nie, u nas na szczęście zmiana mleka na neocate lcp załatwiła sprawę z kolkami itpHej Dziewczyny czy któraś z Was podaję z HUMANA benelifeAColic. Jak wasze maluszki po kroplach się czują?
tylko ze ja karmie piersiaHej...nie, u nas na szczęście zmiana mleka na neocate lcp załatwiła sprawę z kolkami itp![]()