Trzymam kciuki ! Dobra decyzja z histeroskopią. Uważam, że warto zrobić wszystko aby podnieść szanse powodzenia.Podjęta decyzja - idę na histeroskopię i nie ma mocnych. Bez tego nie podchodzę do transferu. Dziękuję Strusio za porady. Może dzięki Tobie i Twoich sugestii w końcu się uda
reklama
Jennn a odczytujesz wiadomości prywatne?Ania dzięki właśnie lano maść z Ziaji mam już kupioną
Tak samo jak laktator od Neno. Aż tak nie minimalizowałam wyprawki
Co do rożków to mam dwa wiązany i na rzep. Zobaczymy, który się bardziej sprawdzi
Luna co za historia
Dobrze, że masz już to za sobą
Co było przyczyną, że korzystaliście z in vitro?
Asiu co u Ciebie?
Jennn
Fanka BB :)
NieJennn a odczytujesz wiadomości prywatne?
Już czytam i Ci odpisuje
Dziewczyny, korzystała któraś z Was z kursu płodności Agnieszki Grobelnej?
Nie stać nas na kolejną procedurę, jak na ten moment, a jej kurs też jakoś tani nie jest i tak sobie myślę, może macie opinie na jej temat i kurs do odsprzedania?? Nie wiem czy tak można
Nasz rozrabiaka zaraz skończy roczek, mieliśmy tylko jeden zarodek, udało się ale nie ukrywam chcielibyśmy rodzienstwa dla Niego
Nie stać nas na kolejną procedurę, jak na ten moment, a jej kurs też jakoś tani nie jest i tak sobie myślę, może macie opinie na jej temat i kurs do odsprzedania?? Nie wiem czy tak można
Nasz rozrabiaka zaraz skończy roczek, mieliśmy tylko jeden zarodek, udało się ale nie ukrywam chcielibyśmy rodzienstwa dla Niego
Nie mamy problemow z niepłodnością więc może przy jej kursie udałoby się naturalnie
Ostatnia edycja:
Strusio, możesz powiedzieć coś więcej ?Straszna franca. Oby jednak się wyprowadziła. Trzymam za to kciuki.
Jezu...ciąza wyzarla mi mózg pisałam wiadomość prywatną do koleżanki na temat lokatorki co nie chce się wyprowadzić z jej mieszkania i nie wiem jakim cudem wkleiła mi się na naszym forum przepraszam kochana . To oczywiście riposta nie do Twojej wypowiedzi .... Jestem w szoku, że nie zauważyłam gdzie odpisujeStraszna franca. Oby jednak się wyprowadziła. Trzymam za to kciuki.
Ostatnia edycja:
Żeby było śmiesznie to ja w tym kursie byłam Aga super kobietka i grupa w której się potem jest też daje mega wsparcie. Sam kurs mi nie pomógł ale na pewno nawiązałam tam wiele znajomości i otrzymałam wsparcie , dużo też się ciekawych rzeczy dowiedziałamDziewczyny, korzystała któraś z Was z kursu płodności Agnieszki Grobelnej?
reklama
A masz jakiś do niego jeszcze dostęp ? Można go jakoś "odsprzedać"?Żeby było śmiesznie to ja w tym kursie byłam Aga super kobietka i grupa w której się potem jest też daje mega wsparcie. Sam kurs mi nie pomógł ale na pewno nawiązałam tam wiele znajomości i otrzymałam wsparcie , dużo też się ciekawych rzeczy dowiedziałam