Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Nie mizernie, a wierz w kropka i trzymaj bo kto jak nie matka . Ważne by beta rosłaWiem wlasnie, ze mizernie, no w piątek powtarzam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mizernie, a wierz w kropka i trzymaj bo kto jak nie matka . Ważne by beta rosłaWiem wlasnie, ze mizernie, no w piątek powtarzam.
Wcale nie mizernie! Z całego serducha trzymam kciukiWiem wlasnie, ze mizernie, no w piątek powtarzam.
Cała ciążę byłaś zmęczona już o 21? ...ja kurcze mam sporo energii - często się kładę spać po północy ... Czyżby młody miał to po mnie....?! No to będzie wesoło ...Ale może i coś w tym jest. Moja córcia w brzuszku była aktywna a wieczorami i w nocy nie. Ogólnie ja w ciąży nie mogłam do 21 dotrwać jak mi przyszło iść na jakąś imprezę to była dla mnie katorga wytrzymać chociaż chwilę dłużej. I moja niunia od początku od kiedy się urodziła to chodzi o 19 spać. Skończyła już rok i nadal tak jest i w nocy ładnie śpi
Tak wieczory odpywałam. Nawet w drugim trymestrze gdzie w dzień miałam ful energii, przychodził wieczór i padałam a na koniec ciąży padałam wieczorem ale około północy się budziłam i nie było już spania do rana. Tyle że ja w dzień nie robiłam nigdy drzemek. Ogólnie nie jestem drzemkowa za dniaCała ciążę byłaś zmęczona już o 21? ...ja kurcze mam sporo energii - często się kładę spać po północy ... Czyżby młody miał to po mnie....?! No to będzie wesoło ...
A jak byłaś w ciąży pracowałaś? Ja mam wolne...może stąd ta energia bo głównie się lenie i śpię ile mam ochotęTak wieczory odpywałam. Nawet w drugim trymestrze gdzie w dzień miałam ful energii, przychodził wieczór i padałam a na koniec ciąży padałam wieczorem ale około północy się budziłam i nie było już spania do rana. Tyle że ja w dzień nie robiłam nigdy drzemek. Ogólnie nie jestem drzemkowa za dnia
Strusio85 przypomnij mi który jestes tc. Czytam was i jestem w szoku ze macie już takie ruchymoj chyba maluch jest leniuszek i grzecznie śpi. 16.12 mam wizytę ciekawe co tam u Niego słychaćCała ciążę byłaś zmęczona już o 21? ...ja kurcze mam sporo energii - często się kładę spać po północy ... Czyżby młody miał to po mnie....?! No to będzie wesoło ...
18+3. Ruchy mocniejsze mam od 3 dni. Od 15 tc czułam głównie mrowienie, łaskotanie, motylki i prądy a Ty który tc?Strusio85 przypomnij mi który jestes tc. Czytam was i jestem w szoku ze macie już takie ruchymoj chyba maluch jest leniuszek i grzecznie śpi. 16.12 mam wizytę ciekawe co tam u Niego słychać
Ja czaczynam 18+1 nie wiem ostatnio mnie z prawej strony pod żebrem tak dziwnie jak by coś przeleciało i bolało tak długo ze nie mogłam się wyprostować. To może moje ruchy tak jak bym była głodna dziwne bulgotanie czy cos w tym stylu na kiedy masz, termin? Duży juz masz brzusio? Ja juz 8kg+18+3. Ruchy mocniejsze mam od 3 dni. Od 15 tc czułam głównie mrowienie, łaskotanie, motylki i prądy a Ty który tc?
30 kwietnia a Ty? ...ja jeszcze nic nie przytyłam ...w 1 trymestrze schudłam 3 kg ..teraz ledwo je nadrobiłam więc jestem na zerze mam wagę sprzed ciąży brzuch mam już spory - to jedyne co mi na razie urosło a Ty? Duży już brzuszek?Ja czaczynam 18+1 nie wiem ostatnio mnie z prawej strony pod żebrem tak dziwnie jak by coś przeleciało i bolało tak długo ze nie mogłam się wyprostować. To może moje ruchy tak jak bym była głodna dziwne bulgotanie czy cos w tym stylu na kiedy masz, termin? Duży juz masz brzusio? Ja juz 8kg+
Prowadzę swoją firmę i wiadomo jak to jest. Moja przerwa w pracy to 3 dni jak byłam w szpitalu do porodu bo nie miałam komputera ze sobą chociaż jeden klient dzwonił. Mówię jadę na porodówkę a on czy nie dam rady jeszcze szybko coś ogarnąćA jak byłaś w ciąży pracowałaś? Ja mam wolne...może stąd ta energia bo głównie się lenie i śpię ile mam ochotę