reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Ale może i coś w tym jest. Moja córcia w brzuszku była aktywna a wieczorami i w nocy nie. Ogólnie ja w ciąży nie mogłam do 21 dotrwać 🙈 jak mi przyszło iść na jakąś imprezę to była dla mnie katorga wytrzymać chociaż chwilę dłużej. I moja niunia od początku od kiedy się urodziła to chodzi o 19 spać. Skończyła już rok i nadal tak jest i w nocy ładnie śpi 😉
Cała ciążę byłaś zmęczona już o 21? ...ja kurcze mam sporo energii - często się kładę spać po północy 😜... Czyżby młody miał to po mnie....?! No to będzie wesoło 🤣...

Cała ciążę byłaś zmęczona już o 21? ...ja kurcze mam sporo energii - często się kładę spać po północy 😜... Czyżby młody miał to po mnie....?! No to będzie wesoło 🤣...
Tak wieczory odpywałam. Nawet w drugim trymestrze gdzie w dzień miałam ful energii, przychodził wieczór i padałam 🙈 a na koniec ciąży padałam wieczorem ale około północy się budziłam i nie było już spania do rana. Tyle że ja w dzień nie robiłam nigdy drzemek. Ogólnie nie jestem drzemkowa za dnia 😉

Tak wieczory odpywałam. Nawet w drugim trymestrze gdzie w dzień miałam ful energii, przychodził wieczór i padałam 🙈 a na koniec ciąży padałam wieczorem ale około północy się budziłam i nie było już spania do rana. Tyle że ja w dzień nie robiłam nigdy drzemek. Ogólnie nie jestem drzemkowa za dnia 😉
A jak byłaś w ciąży pracowałaś? 🤪 Ja mam wolne...może stąd ta energia bo głównie się lenie i śpię ile mam ochotę 😁

Strusio85 przypomnij mi który jestes tc. Czytam was i jestem w szoku ze macie już takie ruchy🙊moj chyba maluch jest leniuszek i grzecznie śpi. 16.12 mam wizytę ciekawe co tam u Niego słychać

18+3. Ruchy mocniejsze mam od 3 dni. Od 15 tc czułam głównie mrowienie, łaskotanie, motylki i prądy 🤣 a Ty który tc?
Ja czaczynam 18+1 nie wiem ostatnio mnie z prawej strony pod żebrem tak dziwnie jak by coś przeleciało i bolało tak długo ze nie mogłam się wyprostować. To może moje ruchy tak jak bym była głodna dziwne bulgotanie czy cos w tym stylu🤣 na kiedy masz, termin? Duży juz masz brzusio? Ja juz 8kg+

Ja czaczynam 18+1 nie wiem ostatnio mnie z prawej strony pod żebrem tak dziwnie jak by coś przeleciało i bolało tak długo ze nie mogłam się wyprostować. To może moje ruchy tak jak bym była głodna dziwne bulgotanie czy cos w tym stylu🤣 na kiedy masz, termin? Duży juz masz brzusio? Ja juz 8kg+
30 kwietnia 😁 a Ty? ...ja jeszcze nic nie przytyłam 😬 ...w 1 trymestrze schudłam 3 kg ..teraz ledwo je nadrobiłam więc jestem na zerze 🤪 mam wagę sprzed ciąży🙈🙈🙈 brzuch mam już spory - to jedyne co mi na razie urosło 🤣 a Ty? Duży już brzuszek?♥️

reklama
A jak byłaś w ciąży pracowałaś? 🤪 Ja mam wolne...może stąd ta energia bo głównie się lenie i śpię ile mam ochotę 😁
Prowadzę swoją firmę i wiadomo jak to jest. Moja przerwa w pracy to 3 dni jak byłam w szpitalu do porodu bo nie miałam komputera ze sobą 😅 chociaż jeden klient dzwonił. Mówię jadę na porodówkę a on czy nie dam rady jeszcze szybko coś ogarnąć 🙈

Do góry