Aaaa...to pewnie dlatego szybciej mogłaś być zmęczona. Ja głównie leżę i lenię się to ostatnie miesiące takiego relaxuProwadzę swoją firmę i wiadomo jak to jest. Moja przerwa w pracy to 3 dni jak byłam w szpitalu do porodu bo nie miałam komputera ze sobą chociaż jeden klient dzwonił. Mówię jadę na porodówkę a on czy nie dam rady jeszcze szybko coś ogarnąć
reklama
No to ja mam podobnie...rano mogę maratony biegać a wieczorami i też nie drzemię za dnia bo zwyczajnie nie mam kiedyTak wieczory odpywałam. Nawet w drugim trymestrze gdzie w dzień miałam ful energii, przychodził wieczór i padałam a na koniec ciąży padałam wieczorem ale około północy się budziłam i nie było już spania do rana. Tyle że ja w dzień nie robiłam nigdy drzemek. Ogólnie nie jestem drzemkowa za dnia
Maluszek z rana tez aktywny..czesto siedze w pracy i czuję jak mnie tam smyra od środka potem cisza w ciągu dnia i na wieczór znów się budzi
No nie żartuj sobie haaha ale jajaProwadzę swoją firmę i wiadomo jak to jest. Moja przerwa w pracy to 3 dni jak byłam w szpitalu do porodu bo nie miałam komputera ze sobą chociaż jeden klient dzwonił. Mówię jadę na porodówkę a on czy nie dam rady jeszcze szybko coś ogarnąć
To tak jak ja planowany 30.04 No u mnie juz widoczny brzusio tyle że mi tez wchodzi w dupsko i uda. Taka 160 kuleczka się robie30 kwietnia a Ty? ...ja jeszcze nic nie przytyłam ...w 1 trymestrze schudłam 3 kg ..teraz ledwo je nadrobiłam więc jestem na zerze mam wagę sprzed ciąży brzuch mam już spory - to jedyne co mi na razie urosło a Ty? Duży już brzuszek?
Jejku Strusio! Zazdroszczę! Ja juz mam 5.5kg na plusie..brzuszek taki malutki jak piłka do recznej ake uda i dupeczka ...no...tutaj to juz dieta bedzie konieczna po porodzie30 kwietnia a Ty? ...ja jeszcze nic nie przytyłam ...w 1 trymestrze schudłam 3 kg ..teraz ledwo je nadrobiłam więc jestem na zerze mam wagę sprzed ciąży brzuch mam już spory - to jedyne co mi na razie urosło a Ty? Duży już brzuszek?
Nie przejmuj sie Katia..ja tezTo tak jak ja planowany 30.04 No u mnie juz widoczny brzusio tyle że mi tez wchodzi w dupsko i uda. Taka 160 kuleczka się robie
Też oglądaliśmy tą porażkę żenada..gdybynie Szczęsny to by było z 7:0...eh...To zapowiada się wesoło :-P teraz oglądamy mecz i jest normalnie kibicowanie z brzucha na całego
ostro po porodzie się biore za siebie mam tylko nadzieję że dużo kg nie będzie do przodu. W pierwszej ciąży tylko 9kg a tu już 8Nie przejmuj sie Katia..ja tez
No mecz porażka szkoda nerwów. Teraz z Francja będzie 5:0Też oglądaliśmy tą porażkę żenada..gdybynie Szczęsny to by było z 7:0...eh...
reklama
A to twoja druga ciąża?ostro po porodzie się biore za siebie mam tylko nadzieję że dużo kg nie będzie do przodu. W pierwszej ciąży tylko 9kg a tu już 8
U mnie 1sza...na razie 5.5kg na pulsie i w sobotę zaczynam 20ty tydz
Mojs siostra przytyla 17kg pod koniec a z kolei moja druga siostra przytyla tylko 5kg przez całą ciążę. .ale za to po ciaży siadły jej kolana bo nogi nic nie przytyly i musia potem miec operacje..wiec chyba lepiej troche tluszczyku miec