reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2022

reklama
Kochana. Super 🥰. Objawy już wszelkie zniknęły. Tylko czasem mnie zemdli, trochę zaparcia mam ale energii mam więcej niż przed ciążą 🤪 młody jest coraz bardziej aktywny. Wczoraj po raz pierwszy młody kopnął tatę. Mój mąż trzymał rękę na moim brzuchu i nagle odskoczył zszokowany 🤣 ... Jego przerażony wzrok ( jak gdyby miał zetknięcie z kosmita) i słowa : o matko ! To był on ?! ...bezcenne 🤣🤣🤣

A Ty jak się czujesz?🥰
Haha no to super! Mój stary to taki niewierny Tomasz jak widzi na usg to wierzy że tam rośnie mały człowieczek a tak to patrzy na mnie jak na walniętą jak mówię że maleństwo kopie🤦‍♀️😂

Ja też spoko się czuję i też czasem mnie zemdli tak że 🤢 energii mam sporo ale głównie rano..popołudniami nic tylko ziewam...
Dzidzia kopie, a raczej łaskocze od środka...a jak tylko położę rękę to od razu "cisza" ..wstydzioch mały😜
W poniedziałek mam usg i juz nie mogę się doczekać 😁
A w święta mamy nalot teściowej i tu akurat nie mogę się doczekać ale aż będzie po wizycie 🤣

Trochę mnie brzuch od wczoraj tak rwie jakby rósł czy co 🤣 ty też tak masz?
No a tak to nie wierzę że to już prawie połowa za nami😁 kurde tak niedawno stresowałysmy się transferem...pamiętasz? 😋

reklama
Do góry