Jeszcze nie odstawiaj leków. Może późniejsza implantacja. Powtórz jutro lub pojutrze czy rośnie.Dziewczyny mam wynik bety 7.4 , 7dpt 5 blastka to chyba biochemiczna będzie. Odstawiac leki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie odstawiaj leków. Może późniejsza implantacja. Powtórz jutro lub pojutrze czy rośnie.Dziewczyny mam wynik bety 7.4 , 7dpt 5 blastka to chyba biochemiczna będzie. Odstawiac leki?
Na spokojnie. Ważne, że póki co beta ruszyła. Powtórz najlepiej za 48 h . Jeśli przyrost będzie ok to wszystko będzie w porządkuDobrze, to moj pierwszy transfer więc jestem zielona kompletnie
Haha no to super! Mój stary to taki niewierny Tomasz jak widzi na usg to wierzy że tam rośnie mały człowieczek a tak to patrzy na mnie jak na walniętą jak mówię że maleństwo kopieKochana. Super . Objawy już wszelkie zniknęły. Tylko czasem mnie zemdli, trochę zaparcia mam ale energii mam więcej niż przed ciążą młody jest coraz bardziej aktywny. Wczoraj po raz pierwszy młody kopnął tatę. Mój mąż trzymał rękę na moim brzuchu i nagle odskoczył zszokowany ... Jego przerażony wzrok ( jak gdyby miał zetknięcie z kosmita) i słowa : o matko ! To był on ?! ...bezcenne
A Ty jak się czujesz?
OczywiścieDziękuje, trzymajcie kciuki, blagam
Muszę poczytać ale raczej nie bo korzystaliśmy. A u nas już tylko AZ.Czytałam ostatnio ze ma być znowu refundacja dla Mazowsza. Nie przysługuje Wam już?
Dziękuje, trzymajcie kciuki, blagam
Jesteś 7dpt 5 dniowej blastki i beta 7.4?Dziewczyny mam wynik bety 7.4 , 7dpt 5 blastka to chyba biochemiczna będzie. Odstawiac leki?
Wiem wlasnie, ze mizernie, no w piątek powtarzam.Jesteś 7dpt 5 dniowej blastki i beta 7.4?
Mizernie to wygląda...
Kiedy powtarzasz?