reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

a my wlasnie nie znamy zadnego Wiktora ani malego ani duzego dlatego zdecydowalismy bo zawsze byly jakies skojarzenia z imionami a teraz nie bedzie zadnych poza naszym skarbem a czy lobuz sie okaze ;D

reklama
Pracuję w przedszkolu i łobuzy najbardziej lubię :-) Są to dzieci, które mają ciekawą osobowość i są wyzwaniem dla dorosłych, przy takich nie da się udawać ani niczego ściemniać...ale z siebie też dużo dają jak czują się lubiane i akceptowane. Zobaczymy jaki będzie Twój Wiktorek ;-)

A jednak moze nie byc Wiktorka moj mąż najpierw przystanął na to imę odrzucił moje Aleksander a teraz zaczyna cudować a mnie sie nic innego tak mocno nie podobajak te dwa imiona wczoraj bylo mi z tego powodu tak przykro ze sie poplakalam;-(

moje inicjały to MM, mojego męża MM, córeczki ewentualne imię też na M,,ale ładnych- dla nas imion na M dla chłopczyka nie ma.. :( więc musi być dziewczynka ! :-D

U mnie miał być Nikodem, Milan albo Kornel... ale tym razem nie będzie, bo dziewuszka w drodze, a dla dziewczynki całkowicie nie mam pomysłu i żadne mi się nie podoba:-(

Mi się Maciej podoba;-)
Mi- pewnie z racji, że mama dała mi na imię jak dała- nie podobają się "oklepane" z góry przepraszam hihiih imiona..

Maciejów, Marcinów, Michałów (mój mąż) , Mateuszów, Mariuszów na pęczki..
ale nie jestem aż tak też skrzywiona w drugą stronę- żeby nazywać dziecko Mścisławem, Melchiorem czy Modestem...
więc chyba M dla chłopaka się nie da zachować i będzie inna literka jak już...

reklama
Maciusiów dzieci chyba mało jest, jakoś to imię nie wydaje mi się tak popularne jak np. Michał;-)
A co do Malina, to nie słyszałam;-)

Do góry