reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

O rany. No to izolacja🫣 u mnie z bostonka się udało.. izolowałam synka ponad tydzień, nawet w aucie w maseczce biedny jezdzil..ale na szczęście nikt (i przede wszystkim ja) się nie zarazil
Myję ręce po każdym kontakcie z dziećmi, męża przez mdłości nie tykałam od dawna😅🤣 Ale wątpię żebym się nie zaraziła... 🙄

reklama
Tak, wiem że jest niebezpieczny ale wg mnie dobry ginekolog zna odpowiednie postępowanie, a nie wysyła od razu do zakaźnika 🙄 zrobię tą awidność, a jak będzie niska to się wtedy zacznę stresować.
Tylko że raczej wszyscy kierują na zakaźny z takim wynikami. Moja gin też by mnie odesłała gdyby awidność wyszła niska i uważam, że tacy lekarze są bardziej godni zaufania niż taki co on to zrobi wszystko sam. To tak jak moja bratowa chodziła do moje gin i okazało się że dziecko będzie mieć roszczep. Została odesłana do specjalistów którzy się w tym specjalizują i Twój lekarz zrobił dokładnie to samo.

Tylko że raczej wszyscy kierują na zakaźny z takim wynikami. Moja gin też by mnie odesłała gdyby awidność wyszła niska i uważam, że tacy lekarze są bardziej godni zaufania niż taki co on to zrobi wszystko sam. To tak jak moja bratowa chodziła do moje gin i okazało się że dziecko będzie mieć roszczep. Została odesłana do specjalistów którzy się w tym specjalizują i Twój lekarz zrobił dokładnie to samo.
Zastanawiam się czy najpierw nie zrobić jeszcze raz tych p/c w laboratorium przyszpitalnym 🤔 no naprawdę, że też muszę się jeszcze tym stresować. Od tego wszystkiego zaczęłam znowu wymiotować, ale prawda jest taka, że jeśli miałam zakażenie pierwotne to niewiele da się teraz coś z tym zrobić i można jedynie monitorować dziecko, ale leczenia nie ma.

Jak to jest w końcu z tymi darmowymi prenatalnymi. Mam wizytę w poniedziałek i nie wiem czy poruszać temat i czy to ma wejść w życie

reklama
Do góry