O to dokładnie jak u mniedzwonię dziś do męża i mówię właśnie, że dziś to już w ogóle nie czuje, że jestem w ciazy. A który masz tydzień? Ja też za tydzień wizyta a dokładnie w następną środę.Mi dziś przeszły wszystkie objawy, nawet piersi nie bolą, wiec oczywiście schizuje Do wizyty jeszcze tydzień. Dziś przyszedł nam oczyszczacz powietrza, niech trochę pomieli tym powietrzem w domu.
reklama
No niestety ten wirus jest niebezpieczny więc myślę, że dobrze robi. Ja w pierwszej ciazy miałam taka sytuacje(ale się nastresowalam) ale na szczęście awidnosc wyszła wysoka..Ginekolog kazał mi zgłosić się do zakaźnika najpierw zrobię tą awidność i zobaczę co dalej. Chyba muszę zmienić lekarza bo on mnie tylko stresuje.
O rany. No to izolacja u mnie z bostonka się udało.. izolowałam synka ponad tydzień, nawet w aucie w maseczce biedny jezdzil..ale na szczęście nikt (i przede wszystkim ja) się nie zarazilMąż zrobił sobie test i ma covida... Teraz to już w ogóle zeschizuję.....
Kosinka94
Moderator
Ja muszę zakupić na wiosnę, a kompletnie się nie znam więc będę bardzo wdzięcznaPewnie Kupiliśmy z polecenia brata, on mieszka w Katowicach i mówi że i smog im pięknie wyłapuje i na wiosnę bardzo pomaga dzieciakom z alergiami, więc stwierdziliśmy że w sumie skoro już długo o tym myślimy to akurat przed dzieciakiem kupimy co by czystością oddychał
Oj powiem Wam dziewczynki, że u mnie brak mocy. A ciągle muszę być niestety na najwyższych obrotach..marze żeby odpocząć, posiedzieć trochę w domu..ale na razie nie mogę.. jeszcze miesiąc muszę się pomęczyć.. w ogóle tak jak wy też ma te zadyszki, nawet jak czasem szybko gadamprzerażające.. już się odzwyczaiłam od tych dolegliwości ciążowych.. a to dopiero początek...strach się bac
Kosinka94
Moderator
A miałaś jeszcze jakieś dodatkowe badania po awidności? Moja też wyszła wysoka i mam się nie martwić, ale jeszcze będziemy omawiać na wizycie dodatkowe badania.No niestety ten wirus jest niebezpieczny więc myślę, że dobrze robi. Ja w pierwszej ciazy miałam taka sytuacje(ale się nastresowalam) ale na szczęście awidnosc wyszła wysoka..
Emotional89
Fanka BB :)
Wg om 8t2d, z pomiaru zarodka 6t1d. Zarodek miał 0.24 cmPrzykro mi. Jeśli nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj ale czy mogę spytać na którym tygodniu się zatrzymało?
Kosinka94
Moderator
Który masz tydzień? Ja też jeszcze 3 tyg i mówię "nara" pracy. Wczoraj jak i dziś ratowałam się otwartym oknem. Coś od niedzieli robi mi się słabo w zamkniętych pomieszczeniachOj powiem Wam dziewczynki, że u mnie brak mocy. A ciągle muszę być niestety na najwyższych obrotach..marze żeby odpocząć, posiedzieć trochę w domu..ale na razie nie mogę.. jeszcze miesiąc muszę się pomęczyć.. w ogóle tak jak wy też ma te zadyszki, nawet jak czasem szybko gadamprzerażające.. już się odzwyczaiłam od tych dolegliwości ciążowych.. a to dopiero początek...strach się bac
Patrycja1995
Oj powiem Wam dziewczynki, że u mnie brak mocy. A ciągle muszę być niestety na najwyższych obrotach..marze żeby odpocząć, posiedzieć trochę w domu..ale na razie nie mogę.. jeszcze miesiąc muszę się pomęczyć.. w ogóle tak jak wy też ma te zadyszki, nawet jak czasem szybko gadamprzerażające.. już się odzwyczaiłam od tych dolegliwości ciążowych.. a to dopiero początek...strach się bac
Dokładnie to samo. A jak mam wejść do biura na drugie piętro to jak wejdę myślę że płuca wypluje. Masakra. Nigdy nie jeździłam winda, ale teraz to już muszę
Ja mam teraz 11+1 i też z miesiąc.
Od 13.06-26.06 mam urlop, a 27.06 wizytę i już chyba wezmę L4. Wtedy będzie 16+3.
Kurcze należy się to trzeba korzystać.
W pierwszej ciąży poszłam w 5,5 miesiącu a powróciłam gdy mały miał 5 miesięcy. Teraz stwierdziłam, oo nie już tak nie dam się zrobić. Wszystkie po 7-8 miesięcy na zwolnieniu i rok z dzieckiem. A ja mam się przemęczać? Nikt mi medalu nie da.
Także z końcem czerwca bay, bay.
reklama
Yenna011
Tak, wiem że jest niebezpieczny ale wg mnie dobry ginekolog zna odpowiednie postępowanie, a nie wysyła od razu do zakaźnika zrobię tą awidność, a jak będzie niska to się wtedy zacznę stresować.No niestety ten wirus jest niebezpieczny więc myślę, że dobrze robi. Ja w pierwszej ciazy miałam taka sytuacje(ale się nastresowalam) ale na szczęście awidnosc wyszła wysoka..