Kosinka94
Moderator
A coś więcej?Dostałam luteinę. Ale też dlatego, że 1.porod był w 36tc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A coś więcej?Dostałam luteinę. Ale też dlatego, że 1.porod był w 36tc.
Że też nie możesz się cieszyć ciąża w spokoju, tylko zawsze coś. Jak nie źle samopoczucie, to w pobliżu wirusMąż zrobił sobie test i ma covida... Teraz to już w ogóle zeschizuję.....
Napisz recenzję jak trochę po używaszMi dziś przeszły wszystkie objawy, nawet piersi nie bolą, wiec oczywiście schizuje Do wizyty jeszcze tydzień. Dziś przyszedł nam oczyszczacz powietrza, niech trochę pomieli tym powietrzem w domu.
To jest dobry ruch, bo badanie jeśli nie było robione przy zakaźnym to możliwe że wynik wyszedł fałszywie pozytywny (jest kilka takich przypadków na FB).Ginekolog kazał mi zgłosić się do zakaźnika najpierw zrobię tą awidność i zobaczę co dalej. Chyba muszę zmienić lekarza bo on mnie tylko stresuje.
I awidność badaj przy zakaźnym. Ja specjalnie jeździłam do większego miasta by mieć pewność co do wyników.Ginekolog kazał mi zgłosić się do zakaźnika najpierw zrobię tą awidność i zobaczę co dalej. Chyba muszę zmienić lekarza bo on mnie tylko stresuje.
Pewnie Kupiliśmy z polecenia brata, on mieszka w Katowicach i mówi że i smog im pięknie wyłapuje i na wiosnę bardzo pomaga dzieciakom z alergiami, więc stwierdziliśmy że w sumie skoro już długo o tym myślimy to akurat przed dzieciakiem kupimy co by czystością oddychałNapisz recenzję jak trochę po używasz