reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Mi dziś przeszły wszystkie objawy, nawet piersi nie bolą, wiec oczywiście schizuje 🤣 Do wizyty jeszcze tydzień. Dziś przyszedł nam oczyszczacz powietrza, niech trochę pomieli tym powietrzem w domu.

Ja od piątku patrzę czy nie zwolnił się na ten tydzień termin do mojej gin 🙈 no ale nie, więc czekać muszę do 28.

Ginekolog kazał mi zgłosić się do zakaźnika 🙄 najpierw zrobię tą awidność i zobaczę co dalej. Chyba muszę zmienić lekarza bo on mnie tylko stresuje.

Ginekolog kazał mi zgłosić się do zakaźnika 🙄 najpierw zrobię tą awidność i zobaczę co dalej. Chyba muszę zmienić lekarza bo on mnie tylko stresuje.
To jest dobry ruch, bo badanie jeśli nie było robione przy zakaźnym to możliwe że wynik wyszedł fałszywie pozytywny (jest kilka takich przypadków na FB).

reklama
Napisz recenzję jak trochę po używasz 🙂
Pewnie :) Kupiliśmy z polecenia brata, on mieszka w Katowicach i mówi że i smog im pięknie wyłapuje i na wiosnę bardzo pomaga dzieciakom z alergiami, więc stwierdziliśmy że w sumie skoro już długo o tym myślimy to akurat przed dzieciakiem kupimy co by czystością oddychał :D

Do góry