reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
Strasznie mi przykro 😞

reklama
Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
Bardzo mi przykro 😞 trzymaj sie mocno 😞

Bardzo mi przykro 😔 trzymaj się

Przykro mi. Jeśli nie chcesz to oczywiście nie odpowiadaj ale czy mogę spytać na którym tygodniu się zatrzymało?

Dziewczyny, miewacie kłujące bóle brzucha czasem? U mnie od 2-3 dni się pojawiły, a dzisiaj to jakoś tak bardziej... I nie wiem czy panikować czy nie. W poprzednich ciążach kojarzę kłucie, ale bardziej po bokach, typowo od więzadeł. A teraz jakoś tak bardziej na środku 🙄
Chociaż już czekam u lekarza pod gabinetem, bo dzisiaj mam wizytę... Ale sobie wkręcam, że może za dużo nosiłam starsze dzieci czy coś...😬 wykituję nerwowo😩😫

Bardzo mi przykro. Przytulam mocno

S
Dziewczyny, miewacie kłujące bóle brzucha czasem? U mnie od 2-3 dni się pojawiły, a dzisiaj to jakoś tak bardziej... I nie wiem czy panikować czy nie. W poprzednich ciążach kojarzę kłucie, ale bardziej po bokach, typowo od więzadeł. A teraz jakoś tak bardziej na środku 🙄
Chociaż już czekam u lekarza pod gabinetem, bo dzisiaj mam wizytę... Ale sobie wkręcam, że może za dużo nosiłam starsze dzieci czy coś...😬 wykituję nerwowo😩😫
Noszenie dziecka na pewno nie pomogą. Pamiętam że szwagierka miała bardzo dużo dolegliwości jeśli chodzi o ból, kucie czy stawianie się brzucha, a wszystko przez to że dużo nosiła młodego.

Właśnie przyszły mi wyniki z krwi i okazuje się, że mam kiepską morfologię 🙄 na dodatek CMV IgG i IgM reaktywne. Reszta na szczęście w porządku 🙂
Cmv IgG u mnie wynosi 701, natomiast przy CMV IgM mam wpisane ze wynik niejednoznaczny i należy powtórzyć, identycznie miałam w poprzedniej ciazy, lekarka mówiła że wynik jest ok

reklama
Do góry