reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

Ja się wreszcie wybrałam na badania i na szczęście obyło się bez kolejek i nie stałam w korkach jak wczorajszym popołudniem, miasto odpompowane z wody. Jeszcze muszę do córki upiec karpatke, bo jutro idę do niej na dzień Matki i Ojca do przedszkola i nastała moja kolej na pichcenie

reklama
Kurczę przeziębiłam się, w nocy stan podgorączkowy 37 stopni, ból gardła, katar, ból głowy. :( rozmawiałam z lekarzem, mam pić herbatę z miodem i cytryną. Na gardło *spam* Gardło i jak będzie źle to paracetamol :( byłyście podziebione w ciąży? Co brałyście?

Inne parametry w normie? pH moczu zależy w dużej mierze od diety, przy podwyższonym łatwiej o infekcje i tworzenie się złogów. Najlepiej zakwasić sobie naturalnie mocz np. sokiem z żurawiny albo suszoną żurawiną, wodą z dodatkiem cytryny czy innymi produktami o kwaśnym odczynie
A to ja też podpytam wynik moczu mam wszystko ok poza bakteriami norma w moim laboratorium to niecałe 400 a ja mam prawie 900 jest się czym martwić w poprzedniej ciazy nie miałam problemów z moczem

To na pewno nie jest projekt lokalny, ale ja tylko widzę info, że było oddane do tych tam konsultacji publicznych i potem kurcze nie mogę nic bardziej bieżącego znaleźć :/
To ja już wiem dlaczego odgórnie lekarz mi mówił że będę.miec pappa a ja się zastanawiałam czy się nie pomylił ale jak już bez kategorii wiekowej to nie zaszkodzi wykonać bo generalnie chce zrobić badania genetyczne z krwi więc to będzie takie uzupełnienie bo z tego co wiem to pappa to statystyka a jednak badanie z krwi to już konkretny wynik

Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.

Niestety muszę się pożegnać. Byłam właśnie na wizycie. Serduszko nie bije. W niedzielę mam się pojawić w szpitalu, także dzień matki będę miała smutny. To już 5 ciąża zakończona niepowodzeniem. Na szczęście mam jednego wspaniałego synka z poprzedniej ciąży. Życzę wam wszystkiego dobrego, bez żadnych komplikacji i stresów.
o matko współczuję 😣 bardzo mi przykro, że tak się to zakończyło😣

Bardzo mi przykro, szczerze współczuję. Trzymaj się ciepło.

reklama
Bardzo mi przykro 😥 😥

Do góry