Izabella91
Zaangażowana w BB
A widzę że już znalezioneWidzę, że skierowano akt do ogłoszenia.
Jak kliknięcie w pkt.12 to tam można rozporządzenie pobrać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzę że już znalezioneWidzę, że skierowano akt do ogłoszenia.
Jak kliknięcie w pkt.12 to tam można rozporządzenie pobrać
Super, dziękuję!Dziewczyny, wtrące się z listopadówek, ale dzięki Wam wiem o zmianach w tych badaniach prenatalnych więc przesyłam rozporządzenie Ministra Zdrowia
Może uda mi się jeszcze na połówkowe załapać
Ze strony
Zobacz załącznik 1634977
Po 14 dniach od opublikowania w dzienniku ustawSuper, dziękuję!
A wiesz kiedy wchodzi w moc?
CzadowoPo 14 dniach od opublikowania w dzienniku ustaw
Cześć z nas się nie załapie na 1. Prenatalne. Ale na połówkowe chyba wszystkie? Czy to trzeba będzie mieć skierowanie? Przyznaje, nie czytałam tego do końca ani że zrozumieniem xdCzadowo
Ogólnie skierowanie na którym jest TC napisany, tak było w artykułach w necieCześć z nas się nie załapie na 1. Prenatalne. Ale na połówkowe chyba wszystkie? Czy to trzeba będzie mieć skierowanie? Przyznaje, nie czytałam tego do końca ani że zrozumieniem xd
Muszę dzisiaj zapytać na wizycieOgólnie skierowanie na którym jest TC napisany, tak było w artykułach w necie