Mi mąż właśnie napisał co robimy w weekend. Ja mam ochotę tylko spać i odpoczywać i nic mi się nie chce robić a co dopiero jakoś w moc atrakcji spędzać weekend. Mam nadzieję że mi to zmeczenie niedługo minie. Od 3 w nocy nie mogłam spać a jak zasnęłam o 5.30 to przed 7 już musiałam być na nogach i szykować dzieciaki do przedszkola i jestem nie do życia.
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
No co tyyy... betę miałas 14 tys. To jeszcze mogło nie być zarodka. Ja z synem miałam betę 16 tys, z córką 15 tys I nie było jeszcze zarodka a badania mi robili w uniwersyteckim szpitalu klinicznym. Za tydzień poszłam i już był zarodek 4 mm z bojącym serduszkiem. A z córką prawie tydzień później 0.9 cm już. Także różnie z tą beta a i owu się mogła przesunąć mówię Ci, idź za tydzień będzie już zarodekWg. Om 6+3 i termin porodu wg moich obliczeń na 27.12. Ginekolog nic nie mówił terminie ciąży czy zarodka, tylko wypisał, że pęcherzych ciążowy ma 1, 25cm.
Chce_byc_mama_wielu
Hej. Ja od 4 rano rzyganko. Jeszcze przed wyjściem z domu zwracałam. Najmłodsza dzisiaj nie do zniesienia. A ja musze ogarnąć chalupe, zakupy, biszkopt i jakoś zdążyć do niedzielnej imprezy.
A wczoraj wieczorem przed pójściem spać znowu mocniej zaczęłam plamic ;(
A wczoraj wieczorem przed pójściem spać znowu mocniej zaczęłam plamic ;(
Yenna011
A mnie dla odmiany boli dziś brzuch, czuje że jest taki napięty i twardy. Pamiętam taki ból, ale to w III trymestrze, a nie teraz... Oczywiście już szukam dziury w całym, tym bardziej, że wszystkie dolegliwości ciążowe mi przeszły chyba zwariuje
PasiastyOgon
Moderator
U nas też noc kiepska... najmłodsza non stop się budziła i ciągnęła cycaMi mąż właśnie napisał co robimy w weekend. Ja mam ochotę tylko spać i odpoczywać i nic mi się nie chce robić a co dopiero jakoś w moc atrakcji spędzać weekend. Mam nadzieję że mi to zmeczenie niedługo minie. Od 3 w nocy nie mogłam spać a jak zasnęłam o 5.30 to przed 7 już musiałam być na nogach i szykować dzieciaki do przedszkola i jestem nie do życia.
Ledwo wstałam do toalety to mi słabo, zawroty głowy. Wcisnęłam na siłę śniadanie, ale nic to nie dało. Nadal mi było megaaa słabo, myślałam, że zemdleję jak wiozłam średnią do przedszkola. Ciśnienie ok cukier według glukometru też Może jutro jakoś uda mi się doczołgać rano na badania i nie zemdleć...
AnitaaP.
Przykro mi bardzo Trzymam kciuki żeby jak najszybciej uśmiechnęło się do Ciebie szczęścieTak też myślałam. Nie będę przedłużać. Jutro zgłaszam się do szpitala i będę czekać na kolejne próby
A Wam dziewczyny życzę szczęśliwych rozwiązań i zdrowych, pięknych dzieci
Kosinka94
Moderator
Bardzo mi przykro trzymaj się i oby jak najszybciej było po.Tak też myślałam. Nie będę przedłużać. Jutro zgłaszam się do szpitala i będę czekać na kolejne próby
A Wam dziewczyny życzę szczęśliwych rozwiązań i zdrowych, pięknych dzieci
Kosinka94
Moderator
Bierzesz może magnez? Mi jak brzuch tak twardniał w pierwszej ciąży to miałam odrazu zalecony.A mnie dla odmiany boli dziś brzuch, czuje że jest taki napięty i twardy. Pamiętam taki ból, ale to w III trymestrze, a nie teraz... Oczywiście już szukam dziury w całym, tym bardziej, że wszystkie dolegliwości ciążowe mi przeszły chyba zwariuje
reklama