Na kiedy masz termin?Wczoraj zrobiłam beta hcg i wyszło ponad 14tys. Wg om 6+3. Dzisiaj wieczorem wizyta u ginekologa. Zobaczymy jak będzie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz termin?Wczoraj zrobiłam beta hcg i wyszło ponad 14tys. Wg om 6+3. Dzisiaj wieczorem wizyta u ginekologa. Zobaczymy jak będzie...
A który u Ciebie tydzieńWłaśnie wyszłam od ginekologa i nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona. Póki co widział tylko pęcherzyk ciążowy i niby zarys zarodka, ale jeszcze nie był pewny i stwierdził, że wpisze mi, że jeszcze nie uwidoczniono zarodka.
To się nie martw, ja byłam w 5t6d I też zarodka nie widziała, 3 tygodnie później był zarodek i serduszko biło i wtedy kartę ciąży mi wypisaliWg. Om 6+3 i termin porodu wg moich obliczeń na 27.12. Ginekolog nic nie mówił terminie ciąży czy zarodka, tylko wypisał, że pęcherzych ciążowy ma 1, 25cm.
Nie przekreślaj jeszcze niczego. U mnie tydzień temu lekarz znalazł zarys samego pęcherzyka, brak zarodka, a tym bardziej serca. Nastraszył mnie przeokropnie. Tydzień żyłam w stresie, ale wystarczyło 7 dni. Pojawił się płód i serce. Trzymam kciuki, będzie dobrzeWłaśnie wyszłam od ginekologa i nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona. Póki co widział tylko pęcherzyk ciążowy i niby zarys zarodka, ale jeszcze nie był pewny i stwierdził, że wpisze mi, że jeszcze nie uwidoczniono zarodka.
A nie mialas pozniej owulacji ?Właśnie wyszłam od ginekologa i nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona. Póki co widział tylko pęcherzyk ciążowy i niby zarys zarodka, ale jeszcze nie był pewny i stwierdził, że wpisze mi, że jeszcze nie uwidoczniono zarodka.