Swoją droga pozwalacie sobie dziewczyny na kubek kawusi? Ja mam takiego smaka że prawie codziennie muszę wypic a zapomniałam się lekarki spytać czy w ogóle mogę. Już południe i drugi dzień z rzędu mniej więcej o tej godzinie mnie zaczyna mdlić
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Można pić. Mi lekarz nawet zalecał wypicie kawy jak w poprzednich ciążach było mi słabo od niskiego ciśnieniaSwoją droga pozwalacie sobie dziewczyny na kubek kawusi? Ja mam takiego smaka że prawie codziennie muszę wypic a zapomniałam się lekarki spytać czy w ogóle mogę. Już południe i drugi dzień z rzędu mniej więcej o tej godzinie mnie zaczyna mdlić
Emimi
Fanka BB :)
Ja piłam w poprzedniej normalnie 2-3 filiżanki. W tej mnie nieco odrzuciło ale takie z mlekiem wjeżdżają jak złotoSwoją droga pozwalacie sobie dziewczyny na kubek kawusi? Ja mam takiego smaka że prawie codziennie muszę wypic a zapomniałam się lekarki spytać czy w ogóle mogę. Już południe i drugi dzień z rzędu mniej więcej o tej godzinie mnie zaczyna mdlić
PasiastyOgon
Moderator
Ja mam właśnie niestety odrzut... dzisiaj wmusilam jedną z mlekiem i cukrem, bo myślałam, że całkiem się przekręcę.Ja piłam w poprzedniej normalnie 2-3 filiżanki. W tej mnie nieco odrzuciło ale takie z mlekiem wjeżdżają jak złoto
Którejś z Was też jest tak słabo?
Maris01
Ja pije kawę rano i po południuSwoją droga pozwalacie sobie dziewczyny na kubek kawusi? Ja mam takiego smaka że prawie codziennie muszę wypic a zapomniałam się lekarki spytać czy w ogóle mogę. Już południe i drugi dzień z rzędu mniej więcej o tej godzinie mnie zaczyna mdlić
morticia_adams
Piję małą, słabą i z mlekiem. 2 x dziennie. Tak samo jak przed ciążąSwoją droga pozwalacie sobie dziewczyny na kubek kawusi? Ja mam takiego smaka że prawie codziennie muszę wypic a zapomniałam się lekarki spytać czy w ogóle mogę. Już południe i drugi dzień z rzędu mniej więcej o tej godzinie mnie zaczyna mdlić
morticia_adams
Tym razem od słodkiego mnie mdli. I to jest bardzo dziwne, bo kocham słodkie, nigdy sobie nie odmawiałam, ale teraz kompletnie mnie od słodyczy odrzuca - na moją korzyść, bo mam IO i ciągle jakieś problemy z cukrem. Teraz dla mnie największą radością jest mięcho! A dzisiejsza wizyta w sklepie mięsnym…
Maris01
Ja wczoraj prosiłam męża żeby mi ugotował rosół, bo akurat w tym nie ma sobie równych, mąż wstał specjalnie o 4 rano żeby zrobić mi ten rosół zanim pójdzie do pracy, ja wstałam po 7 i jak wyszłam z pokoju poczułam zapach tego rosołu to ledwo do łazienki dobiegłam, przez 4 godziny nie mogłam się na jedzenie patrzeć, także tyle by było z mojego rosołku
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Zjadłabym frytki z batatówJa na mieso nie mogę patrzeć, w ogóle nie mogę lodówki otwierać wczoraj zajadałam się popcornem z solą, pychaaa
A dzisiaj tak trułam mężowi, że chce frytki, że kupil mi frytkownicę