reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2024

Jestem po wizycie.. udało się wcześniej dostać.
Z ostatniej miesiączki wychodzi już 6 tydzień, a w macicy widoczny tylko pęcherzyk i krwiak. Zarodka brak, może być ciąża młodsza, ale w to nie wierzę przecież to był transfer zarodka w 16 dc. Za tydzień wizyta w klinice i się okaże definitywnie.. ehh

reklama
Ale jestem dzisiaj dziewczyny nie do życia. Jestem tak śpiąca, jak chyba nigdy.. Nie przypominam sobie że w poprzednich ciążach tak miałam. Kompletnie nic mi się nie chce. Przespałabym cały dzień najchętniej

Z ostatniej miesiączki wychodzi już 6 tydzień, a w macicy widoczny tylko pęcherzyk i krwiak. Zarodka brak, może być ciąża młodsza, ale w to nie wierzę przecież to był transfer zarodka w 16 dc. Za tydzień wizyta w klinice i się okaże definitywnie.. ehh
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. Moze jeszcze się wszystko zdarzyć, skoro nie ma typowego okresu. Jaka masz betę ?

Bardzo mi przykro że musisz znów żyć w niepewności. Trzymam bardzo mocno kciuki, aby ruszyło i za tydzień na obrazie USG był widoczny zarodek ✊🏻✊🏻🤞🏻

6+0? To może być kwestia, że jutro albo pojutrze już będzie zarodek i faktycznie coś tam się przesunęło albo kiepski sprzęt? Nie znam się na ivf...
Trzymam mocno kciuki

Bardzo mi przykro że musisz znów żyć w niepewności. Trzymam bardzo mocno kciuki, aby ruszyło i za tydzień na obrazie USG był widoczny zarodek ✊🏻✊🏻🤞🏻
Dzięki ❤️ to życie w niepewności zaczyna mnie dobijać, a czas jakby leciał jeszcze wolniej.
6+0? To może być kwestia, że jutro albo pojutrze już będzie zarodek i faktycznie coś tam się przesunęło albo kiepski sprzęt? Nie znam się na ivf...
Trzymam mocno kciuki
Dzięki ❤️ Tak 6+0. Sprzęt ma dobry.. też już sama nie wiem jak to powinno wyglądać. Pozostaje mi czekać do poniedziałku na wizytę.

Dzięki ❤️ to życie w niepewności zaczyna mnie dobijać, a czas jakby leciał jeszcze wolniej.

Dzięki ❤️ Tak 6+0. Sprzęt ma dobry.. też już sama nie wiem jak to powinno wyglądać. Pozostaje mi czekać do poniedziałku na wizytę.
Nie dziwię się ani trochę. Pracujesz? Może jakieś wychodzę z koleżankami?

Kochana! Trzymam już od teraz kciuki, żeby wszystko dobrze się potoczyło! W razie zwątpienia, problemów - pisz do nas! Jesteśmy od tego, żeby podnieść na duchu.

reklama
Do góry