reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
Jestem po wizycie.. udało się wcześniej dostać.
Z ostatniej miesiączki wychodzi już 6 tydzień, a w macicy widoczny tylko pęcherzyk i krwiak. Zarodka brak, może być ciąża młodsza, ale w to nie wierzę przecież to był transfer zarodka w 16 dc. Za tydzień wizyta w klinice i się okaże definitywnie.. ehh
Wszystko jest jeszcze możliwe, ja spisałam cykl w którym zaszłam w ciążę na straty, a jednak się udało :)
Wierzę, że i u Ciebie dobrze się skończy ☺️

Jestem po wizycie.. udało się wcześniej dostać.
Z ostatniej miesiączki wychodzi już 6 tydzień, a w macicy widoczny tylko pęcherzyk i krwiak. Zarodka brak, może być ciąża młodsza, ale w to nie wierzę przecież to był transfer zarodka w 16 dc. Za tydzień wizyta w klinice i się okaże definitywnie.. ehh
Kurcze moze za dzien lub 2 pokaze sie zarodek z bijącym serduszkiem. Trzymam mocno kciuki 🤞bedziesz czekac do do wizyty czy planujesz jeszcze jakies usg w tym tygodniu?
U mnie do pełnego spektrum objawów doszło jeszcze krwawienie z dziąseł... 🙄
Mnie tez od 2 dni leci co jakis czas krew z dziąseł.

Anitaa ja też trzymam kciuki :) U mnie wieczne problemy z dziąsłami i bez ciąży 🤣 Dziś mnie koleżanka która pracuje w szpitalu nastraszyła, że mają niesamowity wysyp rumienia zakaznego u ciężarnych i teraz bije się z myślami czy dalej pracować czy jednak wziąć L4 na najbliższej wizycie. Z drugiej strony maz i tak do pracy chodzi i chodzić będzie więc jak ma coś przywlec do domu to przywlecze.

Anitaa ja też trzymam kciuki :) U mnie wieczne problemy z dziąsłami i bez ciąży 🤣 Dziś mnie koleżanka która pracuje w szpitalu nastraszyła, że mają niesamowity wysyp rumienia zakaznego u ciężarnych i teraz bije się z myślami czy dalej pracować czy jednak wziąć L4 na najbliższej wizycie. Z drugiej strony maz i tak do pracy chodzi i chodzić będzie więc jak ma coś przywlec do domu to przywlecze.
A może już przechodziłaś jako dziecko?
Nam dzieci przyniosły z przedszkola w styczniu/lutym i mam podejrzenie, że przez to była biochemiczna...

reklama
Do góry