reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2024

reklama
A ja tam się cieszę :) nie będę musiała wybierać między wychodzeniem ze starszym na dwór a np drzemką u niemowlaka. Jak zrobi się ciepło to młodsze będzie już na tyle ogarnięte że będzie można coś zaplanować. Tak to przezimujemy sobie w mieszkaniu, starsza będzie miała zajęcie, a potem to już (oby!) z górki 😅

Ja z córką do 4msc nie wychodziłam na spacery tylko werandowałam na balkonie bo tak się darła w wózku niemiłosiernie, że całe miasto chyba słyszało 😂 więc siedziałam z nią godzinę dziennie trzymając na rękach

Ja z córką do 4msc nie wychodziłam na spacery tylko werandowałam na balkonie bo tak się darła w wózku niemiłosiernie, że całe miasto chyba słyszało 😂 więc siedziałam z nią godzinę dziennie trzymając na rękach
Nasza też tak się darla pd 19 do ok 23-1 w nocy. W dzień też się często darla. Ale na szczęście jej przeszło po ponad 3 miesiącach. Na szczęście młodsze już tak nie robiły;)

A ja tam się cieszę :) nie będę musiała wybierać między wychodzeniem ze starszym na dwór a np drzemką u niemowlaka. Jak zrobi się ciepło to młodsze będzie już na tyle ogarnięte że będzie można coś zaplanować. Tak to przezimujemy sobie w mieszkaniu, starsza będzie miała zajęcie, a potem to już (oby!) z górki 😅
To dla mnie dziecko przyjdzie w najcięższym czasie bo zimy u nas są bardzo śnieżne, ale grunt by się urodziło i było zdrowe.

reklama
Ja wolałabym wrześniowe, wtedy na zimę byłoby ciut starsze, al i luty bo idzie do wiosny. W ogóle mam dzieci 2x marzec i maj, więc teraz dla mnie będzie totalna zimowa nowość:)
O, to ja na odwrót.. 2x listopad i 1x marzec. Teraz miał być październik, ale był biochem...

To prawda. Najważniejszy zdrowy, donoszony noworodek. Ale wydaje mi się, że wiosna czy latem jednak łatwiej z dworem ogarniać maluszka i mniej tych chorób latem
No i można cyca wyciągnąć na spacerze. Zdarzało się, że musiałam karmić zimą na dworze 🤦‍♀️

Do góry