Kosinka94
Moderator
NieTo córka ze stycznia 2018? Jeśli tak to sytuacja jak u mnie![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieTo córka ze stycznia 2018? Jeśli tak to sytuacja jak u mnie![]()
To nie jest tragiczna różnica. Bo u mnie syn ze stycznia 2018, to już 6 lat i 11 miesięcy między córka a dzidzia beda 4 lata i 3 miesiące różnicyNiewrzesień więc będzie 6 lat i 3 miesiące. Chodziło mi o to że jakby miała termin ma styczeń to już by się obróciło na 7 lat różnicy. W sumie w ubiegłym roku był termin na granicy, ale biochem z marnymi wynikami bety, prawi wgl nie ruszyła w porównaniu do tego tego jakie mam teraz wyniki.
Moja koleżanka miała 3 cesarkiA i obawiam się trzeciej cesarki...są tu dziewczynki, które miały już 2?
Rocznikowo i tak 6To nie jest tragiczna różnica. Bo u mnie syn ze stycznia 2018, to już 6 lat i 11 miesięcy między córka a dzidzia beda 4 lata i 3 miesiące różnicy
Moja kuzynka miala 4 , więc na spokojnieA i obawiam się trzeciej cesarki...są tu dziewczynki, które miały już 2?
Moja siostra w zeszłym roku poleciała do Turcji jak była jakoś w 18-19tcJa tylko marudzę, ale może mi wybaczyciemamy jeszcze wykupiona wycieczkę do Turcji na początku lipca...I też już jestem przerażona jak to będzie? Zapłacona zaliczka... dzieciaczki sie cieszą a ja się zastanawiam czy dam rade
latalyscie w ciazy samolotem? Ja to nawet bałam się w długa podróż samochodem jechac
Ja z tych panikar
teraz to już trzecie dzieciatko to mam nadzieje, ze będę się mniej zamartwiała.. bo nawet mniej na to czasu
![]()
My na czerwiec mamy wykupioną wycieczkę do Grecji. To już się zacznie drugi trymestr więc powinno być dobrze.Ja tylko marudzę, ale może mi wybaczyciemamy jeszcze wykupiona wycieczkę do Turcji na początku lipca...I też już jestem przerażona jak to będzie? Zapłacona zaliczka... dzieciaczki sie cieszą a ja się zastanawiam czy dam rade
latalyscie w ciazy samolotem? Ja to nawet bałam się w długa podróż samochodem jechac
Ja z tych panikar
teraz to już trzecie dzieciatko to mam nadzieje, ze będę się mniej zamartwiała.. bo nawet mniej na to czasu
![]()
U mnie będzie różnica dokładnie 5 lat, bo córka z końca listopada (miała się urodzić w grudniu), a ja sobie i mężowi mówiłam, że max 5 lat różnicy, a jak się nie uda to się już w ciążę nie bawię![]()
Ja też mam nadzieję, że się udaMoja siostra w zeszłym roku poleciała do Turcji jak była jakoś w 18-19tctakże to jest jak najbardziej możliwe.