O widzisz. I piersi też Cie nie bola? Mnie przy tych dwóch poprzednich( w zasadzie 3 bo jedna poroniłam w 10 tyg) bardzo bolały.To moja trzecia ciąża, nigdy na tym etapie nie miałam objawów
reklama
blanny
Fanka BB :)
Nie. Nigdy. A teraz nawet piersią karmięO widzisz. I piersi też Cie nie bola? Mnie przy tych dwóch poprzednich( w zasadzie 3 bo jedna poroniłam w 10 tyg) bardzo bolały.
Ok to mnie trochę uspokoilas zobaczymy co pokaże beta bo ja nadal w to nie wierzeNie. Nigdy. A teraz nawet piersią karmię
Mnie właśnie przed terminem też bardzo bolały i miałam takie nabrzmiałe.Mnie bolały przed terminem @ , jakbym kamienie nosiła. A teraz już tak nie , jak się dotkne to coś tam bolą ale nie aż tak
PasiastyOgon
Moderator
Mnie wczoraj dość mdliło, szybciej jakoś mam wrażenie, że mnie mdli niż w poprzednich ciążach... dzisiaj mniej i już schizujęHejPowiedzcie mi dziewczynki jak tam Wasze objawy? Ja to praktycznie nic...może trochę brzuch na dole pobolewa.. ale nawet piersi za bardzo nie bola..dziwne bo zawsze bolały. Dziś jadę na bete. Miłego dnia
Długo planujesz karmić?Nie. Nigdy. A teraz nawet piersią karmię
Ja w poprzedniej ciąży też karmiłam, ale w pewnym momencie stało się to dla mnie potwornie irytujące, denerwujące jak tylko córka chciała cyca miałam przez to straszne wyrzuty sumienia...
Yenna011
Mi teraz objawy już zelżały, odrzuca mnie jeszcze od niektórych produktów, ale nie jestem już taka śpiąca i pierwszy raz od 3tyg napiłam się kawyHejPowiedzcie mi dziewczynki jak tam Wasze objawy? Ja to praktycznie nic...może trochę brzuch na dole pobolewa.. ale nawet piersi za bardzo nie bola..dziwne bo zawsze bolały. Dziś jadę na bete. Miłego dnia
Mercy89
Ja teraz córkę karmię (gdzie ból okropny), tylko że ona w lipcu będzie miała 3 latka. Ta walka o odstawienie trwa już z pół roku, a uparciuch mały nie chce się poddać, także nie wiem kiedy u nas się udaMnie wczoraj dość mdliło, szybciej jakoś mam wrażenie, że mnie mdli niż w poprzednich ciążach... dzisiaj mniej i już schizuję
Długo planujesz karmić?
Ja w poprzedniej ciąży też karmiłam, ale w pewnym momencie stało się to dla mnie potwornie irytujące, denerwujące jak tylko córka chciała cyca miałam przez to straszne wyrzuty sumienia...
Wczoraj zaliczyłam wizytę, i oglądałam bobo. Prawie dwa centymetry kluski, na ten moment wszystko ok
Co do objawów mam dodatkowo permanentne mdłości
Załączniki
reklama
PasiastyOgon
Moderator
Mamy tu jakieś bliźniaki albo podejrzenie bliźniaków?