Marzenaaa12
Fanka BB :)
Miłego dnia
Ja dzisiaj bylam 3 raz na becie zobaczymy czy rosnie
Wizyta dopiero 8 maja
Ja dzisiaj bylam 3 raz na becie zobaczymy czy rosnie
Wizyta dopiero 8 maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj bylo 7+5To który masz konkretnie dzień? Bo ja 8+4 dzisiaj a termin mam na 30 listoapda
Może być "taka uroda", a może wskazywać na nie wydolność ciałka żółtego. Progesteron jest tak na zapas ze względu na moją historię poronień (ostatnio jak badałam miałam 46ng/ml).@Kosinka94 co oznacza ciałko żółte pęcherzykowate? Szukam i szukam i nie mogę nic znaleźć na ten temat. Mówił Ci coś ginekolog? Pisałaś, że dlatego dostałaś progesteron...
Gratuluję pozytywnych testów wybierasz się na badanie bety?Witajcie przyszłe mamusie Nieśmiało do was zaglądam, bo dopiero 6.05 mam wizytę u lekarza. 2 testy różnych firm pozytywne. W sobotę powinnam dostać okres, a że zawsze dostaje jak w zegarku co 28 dni to zaczęłam myśleć, że jest cos na rzeczy. Pierwszy test w niedzielę pozytywny, wczorajszy już z bardziej różowa kreseczka. Jeśli wszystko będzie dobrze to termin będzie prawdopodobnie na 30.12. Nie mogę się doczekać na wizytę, bo staraliśmy się z mężem o dzidzię od 4 miesięcy. W domu 6-letni synek i 3,5-letnia córeczka.
No weź, toż to mlody wiek U mnie 33, a jeszcze rok temu pytali mnie o dowód w sklepieJa się czuje strao też... będę miała 34 lata i umieram że strachu już przed prenatalnymi
To u Ciebie też już trójka jest?Dziewczyny, no błagam Was! To co ja mam powiedzieć? Trzecie dziecko urodzone na 2 miesiące przed 39. urodzinami a teraz, jeśli wszystko będzie dobrze, to termin z OM mam na dzień przed 41. dodam, że w ostatniej ciąży po prenatalnych (darmowych) wszystkie ryzyka mniejsze. Naprawdę, nie ma reguły i nie można się negatywnie nastawiać. Trzeba nastawiać się pozytywnie a martwić jak coś się dzieje, nie zawczasu...
ja biorę . Lekarz kazał mi brać bo poprawia przepływy i pomaga utrzymać ciążę. W pierwszej też brałam .Cześć dziewczyny, byłam dziś u lekarza. Plamienia dalej są , dostałam luteinę, duphaston i acard. Za tydzień mam przyjść na kontrol. I tak mnie zastanawia ten acard, bierze któraś ? Jak tylko wpisałam w necie od razu mi wyskoczyło że nie powinno się go brać w 1 trymestrze
Tak, 15, 13 i 1,5 roku. Pełen przekrój atrakcjiNo weź, toż to mlody wiek U mnie 33, a jeszcze rok temu pytali mnie o dowód w sklepie
To u Ciebie też już trójka jest?
O matko, ostatnio z takim progesteronem któraś z dziewczyn gdzieś tu miała bliźnięta ale wiadomo, jak lekarz każe, to trzeba brać. Może tylko pomóc.Może być "taka uroda", a może wskazywać na nie wydolność ciałka żółtego. Progesteron jest tak na zapas ze względu na moją historię poronień (ostatnio jak badałam miałam 46ng/ml).