Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są dopiero emocje!Ja też już po wizycie, wg USG 7+2 i było widać bijące serduszko jeszcze mnie lekarz przez chwilę zestresował, że to mogą być bliźniaki, bo jakby dwa serca były, ale doszedł do wniosku że to jednak pępowina aczkolwiek na 100% potwierdzi na następnej wizycie
No daj spokój, teraz przez kolejne dwa tygodnie będę się ogromnie stresować, a już nie jest ze mną najlepiej. Budzę się w środku nocy z takim przerażeniem jak ja dam radę z dwójką dzieci, gdzie to pierwsze było i jest bardzo wymagająceTo są dopiero emocje!
Ostatnia która robiłam miała 70 z groszami, ale robiłam ją jak zaczęłam pamićDziewczyny, a jaką miałyście max betę przy biochemach?
Pochwal się zdjęciem kresekCześć dziewczynki...Jestem tu nowa. Dwie godziny temu zrobiłam test...Nawet dwa testy...na których są blade kreseczki. Jestem w takim szoku, że nie mogę sobie poradzic. To byłoby moje 3 dzieciatko...ale jestem już stara..mam 38 latniedawno zmieniłam.prace, wczoraj wykupiliśmy wycieczkę do Turcji...a.dzis te testy.. pierwszy raz bez wspomagaczy..zawsze musiał być clostybegyt..nie wiem czy jest możliwość że te testy się mylą.. nie wiem co myśleć, na razie jestem przerażona.
No piękne kreseczki idziesz na betę?Teraz już są ciemniejsze po paru godzinach...na początku były takie jaśniutkie..