Kosinka94
Moderator
Piękne kreski idziesz na betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne kreski idziesz na betę?
Kochana. Po pierwsze, nie jesteś stara, na litość boską! Po drugie, gratulacje, piękne kreseczki. Po trzecie, mykaj dziś na betę i czekamy na wynik ile lat mają starsze dzieciaki?Cześć dziewczynki...Jestem tu nowa. Dwie godziny temu zrobiłam test...Nawet dwa testy...na których są blade kreseczki. Jestem w takim szoku, że nie mogę sobie poradzic. To byłoby moje 3 dzieciatko...ale jestem już stara..mam 38 latniedawno zmieniłam.prace, wczoraj wykupiliśmy wycieczkę do Turcji...a.dzis te testy.. pierwszy raz bez wspomagaczy..zawsze musiał być clostybegyt..nie wiem czy jest możliwość że te testy się mylą.. nie wiem co myśleć, na razie jestem przerażona.
To który masz konkretnie dzień? Bo ja 8+4 dzisiaj a termin mam na 30 listoapdaJa też już po. 8 tydzień Termin na 5.12. Ale tak jak piszecie wyżej, nadal boje sie cieszyć.
Zestresowal? Moje marzenie, mieć bliźnięta chłopca I dziewczynkęJa też już po wizycie, wg USG 7+2 i było widać bijące serduszko jeszcze mnie lekarz przez chwilę zestresował, że to mogą być bliźniaki, bo jakby dwa serca były, ale doszedł do wniosku że to jednak pępowina aczkolwiek na 100% potwierdzi na następnej wizycie
Ja się czuje strao też... będę miała 34 lata i umieram że strachu już przed prenatalnymiKochana. Po pierwsze, nie jesteś stara, na litość boską! Po drugie, gratulacje, piękne kreseczki. Po trzecie, mykaj dziś na betę i czekamy na wynik ile lat mają starsze dzieciaki?
Dziewczyny, no błagam Was! To co ja mam powiedzieć? Trzecie dziecko urodzone na 2 miesiące przed 39. urodzinami a teraz, jeśli wszystko będzie dobrze, to termin z OM mam na dzień przed 41. dodam, że w ostatniej ciąży po prenatalnych (darmowych) wszystkie ryzyka mniejsze. Naprawdę, nie ma reguły i nie można się negatywnie nastawiać. Trzeba nastawiać się pozytywnie a martwić jak coś się dzieje, nie zawczasu...Ja się czuje strao też... będę miała 34 lata i umieram że strachu już przed prenatalnymi
Panikarom nie poradzisz. Ja z tych panikar.. ale ja miałam przygody w 1. Ciąży... Więc do porodu nie zaznam spokojuDziewczyny, no błagam Was! To co ja mam powiedzieć? Trzecie dziecko urodzone na 2 miesiące przed 39. urodzinami a teraz, jeśli wszystko będzie dobrze, to termin z OM mam na dzień przed 41. dodam, że w ostatniej ciąży po prenatalnych (darmowych) wszystkie ryzyka mniejsze. Naprawdę, nie ma reguły i nie można się negatywnie nastawiać. Trzeba nastawiać się pozytywnie a martwić jak coś się dzieje, nie zawczasu...
Nie no, wiadomo, że trochę paniki musi być byle w normie a dla ciąży pewnie normy są zawyżonePanikarom nie poradzisz. Ja z tych panikar.. ale ja miałam przygody w 1. Ciąży... Więc do porodu nie zaznam spokoju