Nicky95
Zaangażowana w BB
Od dnia teoretycznej owulacji (dzień po tym jak wyszedł mi peak lh)no właśnie była ,tylko kiedy te 12 dni liczysz od którego momentu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od dnia teoretycznej owulacji (dzień po tym jak wyszedł mi peak lh)no właśnie była ,tylko kiedy te 12 dni liczysz od którego momentu ?
no to też teoretycznie możesz być 11 dpo ,możesz być 12 . Poczekaj jeszcze kilka dni i powtórz test myśl pozytywnie ,może to jednak nie oznaki zbliżającej się obyOd dnia teoretycznej owulacji (dzień po tym jak wyszedł mi peak lh)
I jak wrażenia? Masz jakiś aplikator czy jak to wygląda, bo ja będę używać pierwszy raz . Właśnie nie wiem, ale zanim kupiłam dużo czytałam na forach i naprawdę pomagałteż właśnie używam tego żelu wiesz może czemu go wycofali? Bo ja nie mogłam żadnej informacji znaleźć
Są II,nie trzeba się dopatrywaćMyślę, że to jakieś 10/11dpo
Może nie ostatnio, bo parę miesięcy temu, ale robiłam prywatnie w Alabie. Nie mam na wyniku napisane jaką to metodą było Fakt, że ja tam poza myco i urea miałam chlamydię i HPV, ale rzeczywiście te 56zł wydaje się mało…Dziewczyny wczoraj byłam u gina i poprosiła przy okazji cytolog żeby pobrała mi wymaz na myco i ureoplazme.
Za wymaz zapłaciłam 56 zł.
Myślałam,że to jakoś dużo więcej kosztuje, ostatecznie to nie wiem czy zrobili mi to co trzeba bo na koniec w rejestracji babeczka stwierdziła że to nie jest pcr.. pytam o różnice to mówi że pcr jest dokładniejszy.
Zglupialam.
Czy która z Was robiła ostatnio takie wymazy ?
też mi się tak wydaje , może oni pobrali bakteriologiczno-grzybyczny tylko wtedy cena by się zgadzała , jeżeli to cena bez cytologii . Jak patrzyłam to na mycoplasme kosztuje koło 60 zł płuc ureoplasme też koło 60Może nie ostatnio, bo parę miesięcy temu, ale robiłam prywatnie w Alabie. Nie mam na wyniku napisane jaką to metodą było Fakt, że ja tam poza myco i urea miałam chlamydię i HPV, ale rzeczywiście te 56zł wydaje się mało…