reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

widzę że na testowanie jesteś zapisana na 22.12 także jeszcze sporo czasu jeżeli to termin 🐒 , jednak jeżeli czujesz potrzebę to zatestuje , tylko pamiętaj żeby się nie zaśmiecać jak wyjdzie negatywny bo jeszcze masz czas ☺️
na 24 mam termin miesiączki 😭😭 według testów owu miałam 3 dni wcześniej dla tego jutro wychodzi 8dpo ale chyba się wstrzymam

reklama
Witam wszystkie Panie w niedzielę ☺️ jak weekend ? My byliśmy w piątek u znajomych posiedzieliśmy do 3 , nic nie piłam a czułam się cały dzień wczoraj jakbym miała kaca 😅 dzisiaj w planach jakas mini wycieczka ,moze jakiś jarmark ? 🤔 Trzeba się trochę poruszać 😅 test dziś znowu jaśniejszy także chyba powoli się wypłukuje , liczę na to że za kilka dni ściemnieje znowu 😅🤞
U nas dziś seksy od rana i szok bo narzeczony po powiedział „teraz masz leżeć żeby moi koledzy dopłynęli na miejsce” 😂 miłej niedzieli 🩷

na 24 mam termin miesiączki 😭😭 według testów owu miałam 3 dni wcześniej dla tego jutro wychodzi 8dpo ale chyba się wstrzymam
no to kobieto , jeszcze dużo czasu ☺️ ja wiem że jest nam ciężko wytrzymać ale przecież wiemy o tym że to nic nam nie da prawda ? Zrobisz test jutro , wyjdzie negatywny i się zasmucisz niepotrzebnie , poczekaj jeszcze te kilka dni na pierwsze testowanie . Nie mówię że do tego 24 czy 22 , ale jak myślisz że jutro będzie 8dpo to chociaż do tego 11-12 dni czyli do 19-20.12 ☺️ u mnie 24.12 będzie dzień ostatecznym , to będzie 14 dpo także albo będzie radość albo smutek ...

Jeszcze jest czas,mi kiedy jedyny raz się udało to według kalendarzyka flo byłam 10 dpo i robiłam dwa testy ciążowe,pod latarką się przyglądałam nie było kompletnie nic,olałam i myślałam ze nic z tego a 2 dni po spóźnionym okresie dwie kreski .. także nie traćcie nadziei kiedy nie macie nic na teście 8 albo 10 dpo bo nic jeszcze wtedy nie jest przesądzone

Mój stary mnie wykończy ! Wczoraj mówił że on rezygnuje i nie będzie starań. Odpuściłam mierzenie temperatury a dziś ucieszony dorwał mnie w łazience i były sexy bez zabezpieczenia 🫣 Więc od jutra mierze temperaturę, dziś 10dc. Owu wypada mi a wigilię lub dzień wcześniej więc będę testować początkiem stycznia 🥰 Jutro odwołuje zabieg który miałam mieć początkiem stycznia. Zrobię go sobie po porodzie bo nie umiem odpuścić żadnego cyklu. Tylko przychodzą dni płodne i świruje 😅

no to kobieto , jeszcze dużo czasu ☺️ ja wiem że jest nam ciężko wytrzymać ale przecież wiemy o tym że to nic nam nie da prawda ? Zrobisz test jutro , wyjdzie negatywny i się zasmucisz niepotrzebnie , poczekaj jeszcze te kilka dni na pierwsze testowanie . Nie mówię że do tego 24 czy 22 , ale jak myślisz że jutro będzie 8dpo to chociaż do tego 11-12 dni czyli do 19-20.12 ☺️ u mnie 24.12 będzie dzień ostatecznym , to będzie 14 dpo także albo będzie radość albo smutek ...
Dobra to zrobię 19.12 bo sentymentalna data. Nasza 10 rocznica jak zaczęliśmy chodzić z mężem 🤭

Mój stary mnie wykończy ! Wczoraj mówił że on rezygnuje i nie będzie starań. Odpuściłam mierzenie temperatury a dziś ucieszony dorwał mnie w łazience i były sexy bez zabezpieczenia 🫣 Więc od jutra mierze temperaturę, dziś 10dc. Owu wypada mi a wigilię lub dzień wcześniej więc będę testować początkiem stycznia 🥰 Jutro odwołuje zabieg który miałam mieć początkiem stycznia. Zrobię go sobie po porodzie bo nie umiem odpuścić żadnego cyklu. Tylko przychodzą dni płodne i świruje 😅
czyli ten cykl będziecie się starać czy nie?

Współczuję takiego rollercoastera emocjonalnego z facetem..

Jeszcze jest czas,mi kiedy jedyny raz się udało to według kalendarzyka flo byłam 10 dpo i robiłam dwa testy ciążowe,pod latarką się przyglądałam nie było kompletnie nic,olałam i myślałam ze nic z tego a 2 dni po spóźnionym okresie dwie kreski .. także nie traćcie nadziei kiedy nie macie nic na teście 8 albo 10 dpo bo nic jeszcze wtedy nie jest przesądzone
No właśnie tyle razy sobie mówię, że w dzień albo dzień przed okresem a wychodzi inaczej. Człowiek niby wie a jednak głowa zaczyna głupieć 🫣

Ja by nie dała rady na głowę gdyby facet raz się chciał starać a raz nie 😆 dla mnie to za poważna sprawa żeby zmieniać zdanie albo się staramy i chcemy albo nie,współczuję na serio 🫣

reklama
No właśnie tyle razy sobie mówię, że w dzień albo dzień przed okresem a wychodzi inaczej. Człowiek niby wie a jednak głowa zaczyna głupieć 🫣
znam to dobrze bo ja tak samo mówię sobie co miesiąc a testy i tak szybciej wykonuje niż powinnam 🫣.. jedyne co to trzeba pamiętać żeby się nie załamywać jak będzie negatywny kiedy testujesz przed okresem,ja staram się nie brać na poważnie takich testów kiedy widzę że są negatywne

Do góry