jaśminowastaraczka
Początkująca w BB
Dziewczyny teoretycznie 11dpo, 25dc. Na teście biel, chyba już nie ma co się łudzić ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie myśl kochana za dużo,wiem że ciężko bo sama z tym walczę,czekaj na dzień okresu jak nie przyjdzie to testuj,nie przyśpieszymy tego wszystkiego chociaż wiem jakie to ciężkie bo chce się wiedzieć na zaraz czy wyszło czy nie,ale to nie możliwe,musimy czekać .. jak nie wyjdzie to ciśniemy dalej do przodu w końcu się udaDziewczyny teoretycznie 11dpo, 25dc. Na teście biel, chyba już nie ma co się łudzić ?
Staram się, ale już czuję takie zrezygnowanie… łudziłam się, ze może tym razem ale już wiem, ze muszę czekać na okres. Zostały ostatnie 2 tabletki duphastonu i odstawiamnie myśl kochana za dużo,wiem że ciężko bo sama z tym walczę,czekaj na dzień okresu jak nie przyjdzie to testuj,nie przyśpieszymy tego wszystkiego chociaż wiem jakie to ciężkie bo chce się wiedzieć na zaraz czy wyszło czy nie,ale to nie możliwe,musimy czekać .. jak nie wyjdzie to ciśniemy dalej do przodu w końcu się uda
nawet ja widzę cień!!,Nie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy mam nadzieję, że to nie testowa. Komisja obena ?
To ja może napisze tutaj moje wyniki i jak ktoś się zna to poproszę o napisanie czy są okey.Dziewczyny chwalę sie bo pierwszy raz mam tak dobre wyniki… hemoglobina w maju była na poziomie 8, żelazo 20 a ferrytyna 4… w maju miałam wlew. Od tego czasu wyleczyłam helicobacer i wyeliminowałam całkowicie nabiał. Nie brałam żadnego żelaza. Wyniki na dziś to
Hemoglobina 13.9 g/dl
Żelazo 65 ug/dl
Wit B12 515 pg/ml
Ferrytyna 34 ng/ml
Tsh 2.300
Glukoza 86 mg/ul
Jedyne co mnie martwi to TSH. 1.5 podskoczyło do 2.300 czy to czas na wizytę u Endo?
wydaje mi się, że jest okTo ja może napisze tutaj moje wyniki i jak ktoś się zna to poproszę o napisanie czy są okey.
Hemoglobina 12,10 g/dl
Glukoza 93
Tsh 2,1
Ft3 2,97
Ft4 0,97
Anty tp i anty tg wyszły mi dobre bo oba wynik <3
widzę że na testowanie jesteś zapisana na 22.12 także jeszcze sporo czasu jeżeli to termin , jednak jeżeli czujesz potrzebę to zatestuje , tylko pamiętaj żeby się nie zaśmiecać jak wyjdzie negatywny bo jeszcze masz czasMam w planie jutro zatestowac ale boję się
dobrze pamiętam że nie masz potwierdzonej owulacji u gina ? Nie do końca wiemy czy to napewno 11 dpo ? Także głowa do góry , spróbuj jeszcze wieczorem ,mnie kiedyś rano wyszedł negatyw a popołudniu cień cienia cienia także różnie bywa , nie mówię że u ciebie tak musi być ale wszystko możliwe także jeszcze się nie podlamujDziewczyny teoretycznie 11dpo, 25dc. Na teście biel, chyba już nie ma co się łudzić ?
Widac widacNie wytrzymałam presji i jakaś wewnętrzna siła kazała siknąć na patyk 4dpt. Na pinku coś przebija jakiś duch- przynajmniej ja i mój coś widzimy mam nadzieję, że to nie testowa. Komisja obena ?