reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

@klaudia16 a ja myślę, że gdyby lekarka w inny sposób przekazała Ci te same informacje to nie miałabyś teraz takich wątpliwości i strachu. Gdyby powiedziała: „Pani Klaudio, owulacja była, są na to dowody, widzę również na obrazie torbiel, ale kompletnie się nią nie przejmujemy. Czekamy cierpliwie i zaciskamy kciuki”.- to pewnie zmieniłabyś swoje myślenie.
Głowa do góry! 😘
wsumie tak , a ona mi od razu wywaliła mamy torbiel krwotoczna , niby jest ciałko żółte ale jakieś jakie nie do końca ,no owulacja chyba była ,ciężko powiedzieć bo wygląda to dwuznacznie , szansa na ciążę jest dajemy proga . Wiesz pierwszy raz mam taką sytuację i strasznie się przestraszylam . Poszłam z nastawieniem że usłyszę że oba pęcherzyki pękły i wgl a tutaj taki klops . A co myślisz o tym Endo , kurde było 14 a teraz 11 ? 🤔 Mąż mówi że może głowice inaczej ulozyla i dlatego

reklama
wsumie tak , a ona mi od razu wywaliła mamy torbiel krwotoczna , niby jest ciałko żółte ale jakieś jakie nie do końca ,no owulacja chyba była ,ciężko powiedzieć bo wygląda to dwuznacznie , szansa na ciążę jest dajemy proga . Wiesz pierwszy raz mam taką sytuację i strasznie się przestraszylam . Poszłam z nastawieniem że usłyszę że oba pęcherzyki pękły i wgl a tutaj taki klops . A co myślisz o tym Endo , kurde było 14 a teraz 11 ? 🤔 Mąż mówi że może głowice inaczej ulozyla i dlatego
Może być tak jak mówi mąż. To tylko 3 mm, które nie są mierzone linijką równiuteńko przyłożoną na żywo do obiektu, tylko jednak z jakieś odległości.

Jeszcze mam pytanie czy która z was urzywala te globulki utrogeston ? Bo ja właśnie zaaplikowałem pierwsza jakąś godzinę temu ,może trochę ponad i zaczyna mnie swędzieć delikatnie ale nie w środku tylko na zewnątrz . To przez to że wypływa ta zawartość ?

Może być tak jak mówi mąż. To tylko 3 mm, które nie są mierzone linijką równiuteńko przyłożoną na żywo do obiektu, tylko jednak z jakieś odległości.
dziękuję ci na te słowa pocieszenia , oby było tak jak mówisz i jednak coś się z tego wykluło . Muszę czekać tak czy siak 😔 pewnie jutro i tak zrobię test zobaczyć jak tym razem kreska wygląda haha 😂

Jejku dziewczyny mam straszne rozkminy czy starać się w tym cyklu czy odpuścić. Początkiem stycznia mam planowy zabieg który nie jest pilny , spokojnie mogę go zrobić po porodzie jakbym zaszła teraz w ciążę tylko testowanie byłoby w okolicach tego zabiegu zważając, że mam późne owulację. Boje się, że jakby się udało to nie zdążę wyłapać ciąży i zrobią mi ten zabieg w znieczuleniu całkowitym. Miałam odpuścić w tym cyklu ale instynkt mi mówi by się jednak starać, a zabieg przełożyć choć z drugiej strony znając moje szczęście ciąży nie będzie a zabieg bym miała już za sobą. Co myślicie ? Odwołać zabieg czy jednak wstrzymać się ze staraniami ? Tak bardzo liczyłam, że w tym cyklu się uda i bym nie miała tych problemów 🫣

Powiem wam dziewczyny że starania mnie czasem już dołują,zawsze jak coś sobie postanowię to staram się jak mogę aby być regularna i kiedy widzę że mój facet nie angażuje się w te dni tak jak powinien to zaczynam być poirytowana bo czuje jakby tylko mi zależało na tym wszystkim.. nie wiem o co chodzi ale kiedy jestem w trakcie owulacji czuję się jakbym to ja musiała bardziej się starać aby ten seks w ogóle był bo gdyby nie ja to był by raz na tydzień…kiedy jestem przed okresem albo w trakcie jest na odwrót że nie mam ochoty a on ma ochotę codziennie,wydaje mi się że on czuje presję w trakcie moich dni płodnych albo jest tak stworzony że co 2 dzień to dla niego za dużo… sama nie wiem o co tu chodzi 🤷‍♀️ Macie podobnie że czujecie czasem że to wy musicie bardziej się starać aby ten seks był w dni płodne ? wiem że on chce dziecka tak samo bardzo jak ja no ale kurde z nieba nam nie spadnie więc mam w sobie czasem taką irytację bo wiadomo że też nie zawsze mi się chce ale nadal się staram a u niego tego nie widzę bo gdybym nie zaczęła to jak mówię pewnie seksu by nie było tyle ile powinno

reklama
Powiem wam dziewczyny że starania mnie czasem już dołują,zawsze jak coś sobie postanowię to staram się jak mogę aby być regularna i kiedy widzę że mój facet nie angażuje się w te dni tak jak powinien to zaczynam być poirytowana bo czuje jakby tylko mi zależało na tym wszystkim.. nie wiem o co chodzi ale kiedy jestem w trakcie owulacji czuję się jakbym to ja musiała bardziej się starać aby ten seks w ogóle był bo gdyby nie ja to był by raz na tydzień…kiedy jestem przed okresem albo w trakcie jest na odwrót że nie mam ochoty a on ma ochotę codziennie,wydaje mi się że on czuje presję w trakcie moich dni płodnych albo jest tak stworzony że co 2 dzień to dla niego za dużo… sama nie wiem o co tu chodzi 🤷‍♀️ Macie podobnie że czujecie czasem że to wy musicie bardziej się starać aby ten seks był w dni płodne ? wiem że on chce dziecka tak samo bardzo jak ja no ale kurde z nieba nam nie spadnie więc mam w sobie czasem taką irytację bo wiadomo że też nie zawsze mi się chce ale nadal się staram a u niego tego nie widzę bo gdybym nie zaczęła to jak mówię pewnie seksu by nie było tyle ile powinno
ostatnio właśnie pisałam wam podobnie . U nas jest tak samo , jak jestem przed okresem albo świeżo po to mój mąż by chciał cały czas ,jak tylko przychodzą dni płodne to już jest ciężko , wydaje mi się że to jest poprostu przez presję , wtedy też jego ciało inaczej reaguje i jest wiedzy problem ze wzwodem i utrzymaniem go . Możliwe że dlatego że poprostu wie że musi dojść a nie robi to tak na lajcie . Też się denerwuje ale z drugiej strony staram się go zrozumieć ,bo wiesz my nie mamy tej presji że to od naszego dojścia zależy , przynajmniej ja tak sobie to tłumacze bo wiem że dziecko chce tak jak mówisz tylko głową robi swoje niestety 😔

Do góry