klaudia16
Fanka BB :)
dziękuję , teraz to już mi się nawet testować nie chceEhhhh… tulę cię kochana i przesyłam dużo siły.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję , teraz to już mi się nawet testować nie chceEhhhh… tulę cię kochana i przesyłam dużo siły.
aby potwierdzić niedomogę bada się próg trzy razy. Ogólnie jeśli jest poniżej 10 to może świadczyć o niedomodze. Każdy powyżej 10 jest ok ale nie da się po nim stwierdzić ciążyNo chyba jednak trochę może znaczyć jeśli przy cp chyba podejrzewano niedomogę bo dostałam leki na plamienie a to jednak było nie tam gdzie miałoi sie zastanawiam czy serio coś może być na rzeczy
Otóż to.aby potwierdzić niedomogę bada się próg trzy razy. Ogólnie jeśli jest poniżej 10 to może świadczyć o niedomodze. Każdy powyżej 10 jest ok ale nie da się po nim stwierdzić ciąży
I najlepiej badać w szczycie czyli 7-8 dpo.
O nieA ja się podlamalam i moja nadzieja na świąteczny cud legła w gruzachna lewym jajniku nie pękło , na prawym zrobiła się torbiel krwotoczna z ,, dziwnym,, ciałkiem złotym , szansę niby są ale jakoś tego nie widzę . Pierwszy raz wzięłam zatrzyk bo zawsze pękały same i co ? I dupa . Dostałam duphaston 15-27 DC i utrogeston . Jak się nie uda to na początku cyklu zanim zacznę lamette mam przyjść zobaczyć czy to się wchłonęło . Endo 11 a było 14
może dlatego że plamiłam nie wiem ... Smutno mi
nie znam , ale chętnie obejrzę dziękuję za polecenieZnasz film Sęp z Michałem Żebrowskim i Anna Przybylską ? Polecamsztosik
dziękujęO nietule Cię mocno
![]()
No to o to właśnie mi chodziło - kiedy badać, ile razy i jaki ma być wynik przy niedomodze a jaki przy “normalnej” wartości, bo mam teraz myśl że może dlatego to był Biochem?aby potwierdzić niedomogę bada się próg trzy razy. Ogólnie jeśli jest poniżej 10 to może świadczyć o niedomodze. Każdy powyżej 10 jest ok ale nie da się po nim stwierdzić ciąży
I najlepiej badać w szczycie czyli 7-8 dpo.
w pierwszej kolejności zbadaj 7dpo, jak będzie niski to wtedy możesz zbadać trzy razy i wtedy pewnie lekarz wdroży progaNo to o to właśnie mi chodziło - kiedy badać, ile razy i jaki ma być wynik przy niedomodze a jaki przy “normalnej” wartości, bo mam teraz myśl że może dlatego to był Biochem?
Może jeszcze jest szansa mimo tego dziwnego ciałka żółtego? Jakby nie patrzeć jednak się wytworzyłoA ja się podlamalam i moja nadzieja na świąteczny cud legła w gruzachna lewym jajniku nie pękło , na prawym zrobiła się torbiel krwotoczna z ,, dziwnym,, ciałkiem złotym , szansę niby są ale jakoś tego nie widzę . Pierwszy raz wzięłam zatrzyk bo zawsze pękały same i co ? I dupa . Dostałam duphaston 15-27 DC i utrogeston . Jak się nie uda to na początku cyklu zanim zacznę lamette mam przyjść zobaczyć czy to się wchłonęło . Endo 11 a było 14
może dlatego że plamiłam nie wiem ... Smutno mi