klaudia16
Fanka BB :)
dla mnie również coś tam przebija , także rano proszę o dodanie nowego faktycznie zdjęcie zamazane ale jakby coś świtałoDla mnie negatywny to test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla mnie również coś tam przebija , także rano proszę o dodanie nowego faktycznie zdjęcie zamazane ale jakby coś świtałoDla mnie negatywny to test
to może faktycznie coś jest na rzeczy mówisz że czekasz cierpliwie do sobotyHej, wczoraj wieczorem pisałam że mam kilka kropel krwi i okres się zaczyna… no i cóż na tych dwóch kroplach pozostało bo od wczoraj cisza, ani plamienia ani krwawienia. Okres prawidłowo powinnam dostać w sobotę więc czekam czy się coś rozkręci ale pierwszy raz mam coś takiego i oczywiście z tyłu głowy jest hasło IMPLANTACJA ale staram się nie nastawiać i poczekać już do soboty ewentualnie jak nie przyjdzie to wtedy zrobić test
Taaak, boję się tych cieni, jeśli coś wyjdzie oczekuje już zobaczyć porządne kreski do których nie będę miała złudzeńto może faktycznie coś jest na rzeczy mówisz że czekasz cierpliwie do soboty
Ostatnio późno wraca do domu i pewnie masz tam jakas bladyne (jest mechanikiem)Hejo dziewczyny.
Chyba na bete pojadę po 8 .
śniło mi się że mąż mnie zdradza I odszedł do innej .
Jeszcze w nocy opierdol dostał.
mi też się śniło, że mój mnie zdradza. Jeszcze przylazł z tą wywłoką do Nas do domu i mówi, że mam się wyprowadzać bo ona będzie teraz tam mieszkać (we śnie).Hejo dziewczyny.
a robiłaś jeszcze test ? Biedny mąż w nocy opierdol jeszcze zaliczyłHejo dziewczyny.
mój też jest mechanikiem (ja jestem blondyna ) on zawsze mówi że kiedy on by miał czas i siłę na inną jak ja go tak ,,mecze ,, hahaOstatnio późno wraca do domu i pewnie masz tam jakas bladyne (jest mechanikiem)
Ten się wkurza ja się śmieje
A potem w nocy głupoty się śnią
pewnie że widać gratulacjeOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę
Dziewczyny to się dzieje ?
Dziś widać bez rozbierania 10dpo