reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja mam pytanie do was która miała cykl cały stymulowany latrezolem plus ovitrelle na pekniecie czy cykl się wydłużył bo jutro 30 dzien cyklu .nic nie zapowiada się na okres.a miałam cykle 25 potem 27 a teraz 30 .biore euthyrox bo tsh bylo za wysokie.dla świętego spokoju jutro zrobię test .
Dziś zrobiłam ale dla mnie negatywny był.

Ja mam pytanie do was która miała cykl cały stymulowany latrezolem plus ovitrelle na pekniecie czy cykl się wydłużył bo jutro 30 dzien cyklu .nic nie zapowiada się na okres.a miałam cykle 25 potem 27 a teraz 30 .biore euthyrox bo tsh bylo za wysokie.dla świętego spokoju jutro zrobię test .
U mnie letrozol nie wydłużał cykli ani ovitrelle. Zrób jutro test 🥰

kiedy miałaś owu ? Też nie mogę się doczekać testowania w sumie tak jak co miesiąc 🫣.. jeszcze muszę testy zamówić bo już nie mam nic
chyba wczoraj , w poniedziałek miałam ten zastrzyk , a wczoraj czułam bóle więc przyjęłam że to mogło być . Jutro się dowiem czy napewno była o 19 mam wizytę ☺️ ja już się w testy uzbroiłam , mają być jutro do odbioru 😂

masz zdjęcie ? Ja teraz mam takie połączenie także jeżeli się nie uda to ciekawe czy mi się cykl wydłuży 🤔🤔 chociaż wiadomo oby już nie przyszła najbliższe 9 miesiecy 🤞

tak wgl to u mnie masz dalej 🤞 , skoro 🐒 jeszcze nie przyszła to jest nadzieja ☺️ wstaw jutro zdjęcie ☺️(nawet jak uznasz to zna negatyw 😅 )

masz zdjęcie ? Ja teraz mam takie połączenie także jeżeli się nie uda to ciekawe czy mi się cykl wydłuży 🤔🤔 chociaż wiadomo oby już nie przyszła najbliższe 9 miesiecy 🤞
Dla mnie negatywny to test

Załączniki

• 20241209_085000.jpg
    20241209_085000.jpg
    854,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry