Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieje sięOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę
Dziewczyny to się dzieje ?
Dziś widać bez rozbierania 10dpo
widać widać , czekam na wyniki betyOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę
Hejo dziewczyny.
Chyba na bete pojadę po 8 .
śniło mi się że mąż mnie zdradza I odszedł do innej .
Jeszcze w nocy opierdol dostał.
oby jak najwięcej narazie połowa miesiącaAle mamy dużo serduszek w tym cyklu Jaram się ..
jutro pojadę na spokojnie , po tych moich stratach staram się sama siebie stopowaćwidać widać , czekam na wyniki bety
rozumiem , to czekamy cierpliwie do jutrajutro pojadę na spokojnie , po tych moich stratach staram się sama siebie stopować
To się dziejeOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę
Śmieszki, śmieszkami - mi się nigdy nie śni seks. No nigdy, ja nawet bym chciała xD no ale nie.
Dzień przed tą moją śmieszną betą 1.4 mi się śnił, z kolegą z pracy xD Ja nawet dzień wcześniej tego kolegi nie widziałam, ani nie rozmawiałam z nim, no nic kompletnie. Był bardzo realny ten sen. Do dzisiaj mi głupio ze względu na jego żonę xD (oczywiście nie wiedzą o tym, bo po co takie głupoty opowiadać). Pamiętam go dokładnie, a to już prawie 2 lata.
Jakbym miała wskazywać na objawy ciąży przed ciąża to ten sen