reklama
Malina_po30
Fanka BB :)
Dzieje sięOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę
Dziewczyny to się dzieje ?
Dziś widać bez rozbierania 10dpo

klaudia16
widać widać , czekam na wyniki betyOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę

olka11135
Hejo dziewczyny.
Chyba na bete pojadę po 8 .
śniło mi się że mąż mnie zdradza I odszedł do innej .
Jeszcze w nocy opierdol dostał.
Śmieszki, śmieszkami - mi się nigdy nie śni seks. No nigdy, ja nawet bym chciała xD no ale nie.
Dzień przed tą moją śmieszną betą 1.4 mi się śnił, z kolegą z pracy xD Ja nawet dzień wcześniej tego kolegi nie widziałam, ani nie rozmawiałam z nim, no nic kompletnie. Był bardzo realny ten sen. Do dzisiaj mi głupio ze względu na jego żonę xD (oczywiście nie wiedzą o tym, bo po co takie głupoty opowiadać). Pamiętam go dokładnie, a to już prawie 2 lata.
Jakbym miała wskazywać na objawy ciąży przed ciąża to ten sen
klaudia16
oby jak najwięcejAle mamy dużo serduszek w tym cykluJaram się
..

Patka2207
Dziewczyny nie wiem jak ale ta cholera (opryszczka) wyszła mi pod nosem…. Ani nie smarkam jakoś, w domu siedzę tyle co na zakupy. A u mnie na święta zawsze pod nosem wyjdzie. Zastanawiam się czy zażywać tabletkę
jestem jakieś 5dpo, czy jak siedzę w domu to tylko maść

wiolaho
jutro pojadę na spokojnie , po tych moich stratach staram się sama siebie stopowaćwidać widać , czekam na wyniki bety![]()

klaudia16
rozumiem , to czekamy cierpliwie do jutrajutro pojadę na spokojnie , po tych moich stratach staram się sama siebie stopować![]()

Karolinak89
To się dziejeOtworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę

reklama
paola121214
Śmieszki, śmieszkami - mi się nigdy nie śni seks. No nigdy, ja nawet bym chciała xD no ale nie.
Dzień przed tą moją śmieszną betą 1.4 mi się śnił, z kolegą z pracy xD Ja nawet dzień wcześniej tego kolegi nie widziałam, ani nie rozmawiałam z nim, no nic kompletnie. Był bardzo realny ten sen. Do dzisiaj mi głupio ze względu na jego żonę xD (oczywiście nie wiedzą o tym, bo po co takie głupoty opowiadać). Pamiętam go dokładnie, a to już prawie 2 lata.
Jakbym miała wskazywać na objawy ciąży przed ciąża to ten sen![]()
No to pojadę na bete I prożka.
Az mi głupio bo stary spi a ja dre japę,że wiedziałam że mnie zdradza

A on spoj kobieto