reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Otworzyłam oczy o 5 i czekałam aż wszyscy wyjdą z domu ….nikt nic nie wie jeśli potwierdzę beta i progiem wtedy powiem staremu o ile wytrzymam najchętniej położyłabym mu pod choinkę
Dziewczyny to się dzieje ? 🙏🤞
Dziś widać bez rozbierania 10dpo
widać widać , czekam na wyniki bety 🥰

Hejo dziewczyny.
Chyba na bete pojadę po 8 .
śniło mi się że mąż mnie zdradza I odszedł do innej .
Jeszcze w nocy opierdol dostał.

Śmieszki, śmieszkami - mi się nigdy nie śni seks. No nigdy, ja nawet bym chciała xD no ale nie.
Dzień przed tą moją śmieszną betą 1.4 mi się śnił, z kolegą z pracy xD Ja nawet dzień wcześniej tego kolegi nie widziałam, ani nie rozmawiałam z nim, no nic kompletnie. Był bardzo realny ten sen. Do dzisiaj mi głupio ze względu na jego żonę xD (oczywiście nie wiedzą o tym, bo po co takie głupoty opowiadać). Pamiętam go dokładnie, a to już prawie 2 lata.
Jakbym miała wskazywać na objawy ciąży przed ciąża to ten sen :D

Dziewczyny nie wiem jak ale ta cholera (opryszczka) wyszła mi pod nosem…. Ani nie smarkam jakoś, w domu siedzę tyle co na zakupy. A u mnie na święta zawsze pod nosem wyjdzie. Zastanawiam się czy zażywać tabletkę 🤔 jestem jakieś 5dpo, czy jak siedzę w domu to tylko maść

reklama
Śmieszki, śmieszkami - mi się nigdy nie śni seks. No nigdy, ja nawet bym chciała xD no ale nie.
Dzień przed tą moją śmieszną betą 1.4 mi się śnił, z kolegą z pracy xD Ja nawet dzień wcześniej tego kolegi nie widziałam, ani nie rozmawiałam z nim, no nic kompletnie. Był bardzo realny ten sen. Do dzisiaj mi głupio ze względu na jego żonę xD (oczywiście nie wiedzą o tym, bo po co takie głupoty opowiadać). Pamiętam go dokładnie, a to już prawie 2 lata.
Jakbym miała wskazywać na objawy ciąży przed ciąża to ten sen :D

No to pojadę na bete I prożka.
Az mi głupio bo stary spi a ja dre japę,że wiedziałam że mnie zdradza 😂😂😂
A on spoj kobieto

Do góry