reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Jeśli nie robiłaś proga, to ja polecam sprawdzić, jak sie zachowuje, zwłaszcza jeśli jesteś na stymulacji. Ja zrobiłam w zeszłym cyklu u wynosił 36,6ng/ml, bez żadnych wspomagaczy 🫣 w tym cyklu już odpuszczam sprawdzanie. :)

Ja podałam zastrzyk w czwartek, a owu była w sobotę. Na pewno nie warto liczyć owu tego samego dnia ☺️
ogólnie to już badałam proga kilka razy , zawsze był całkiem okej bo w granicach 15-16 , przy pierwszym biochemię miałam proga ponad 30 przy becie 20 bez żadnych lekow, przy drugim przy becie 30 miałam proga 60 a i tak bralam duphaston więc pewnie był jeszcze wyżej . Dlatego pytam czy muszę go teraz badać czy nie ma potrzeby . Co do owu to już sama nie wiem , jedna dziewczyna pislaa że miała zastrzyk o 8 a o 18 pęcherzyk już był pęknięty . Mnie się wydaje że pękł wczoraj , tak po odczuciach , ale no gwarancji nie mam . Jutro idę zobaczyć ale to i tak się nie dowiem kiedy to dokładnie było . Zaznaczyłam że owu była wczoraj

reklama
czy będziemy teraz razem odliczać do tego magicznego testowania ? Znaczysz wcześniej żeby zobaczyć jak się wypłukuje ? Czy czekasz cierpliwie 15 dni ? A powiedz mi masz zalecenia zrobienia proga czy sama dla siebie robisz ? Myślisz że ja też powinnam ? 🤔 Chociaż pewnie dostanę dupka jutro po wizycie jak zobaczy ciałko żółte
W aplikacji zaznaczam dzisiaj, ale w sumie nie wiem czy dobrze robię 🤪 Może faktycznie jutro trzeba kliknąć?
Testów robić nie będę, bo nie mam aż tylu, nie kupowałam pakietu z amazona 🤣 A i szkoda mi kasy na sprawdzanie jak się wypłukuje zastrzyk. Mam nauczkę po ostatnim razie, że nie będę sprawdzać za szybko.
A i ten progesteron to dla doktora, sama zapytałam się, czy może zrobić jakieś badania i dał skierowanie właśnie na próżka 😄

W aplikacji zaznaczam dzisiaj, ale w sumie nie wiem czy dobrze robię 🤪 Może faktycznie jutro trzeba kliknąć?
Testów robić nie będę, bo nie mam aż tylu, nie kupowałam pakietu z amazona 🤣 A i szkoda mi kasy na sprawdzanie jak się wypłukuje zastrzyk. Mam nauczkę po ostatnim razie, że nie będę sprawdzać za szybko.
A i ten progesteron to dla doktora, sama zapytałam się, czy może zrobić jakieś badania i dał skierowanie właśnie na próżka 😄
no ja się przygotowałam 😅 ale pierwszy raz mam zatrzyk więc wolę sprawdzić jak to u mnie będzie z tym wypłukiwaniem . Czyli pierwszy raz kiedy zatestujesz ? Po 15 dniach ?

no ja się przygotowałam 😅 ale pierwszy raz mam zatrzyk więc wolę sprawdzić jak to u mnie będzie z tym wypłukiwaniem . Czyli pierwszy raz kiedy zatestujesz ? Po 15 dniach ?
Powiem Ci, że trochę trudno jest mi policzyć. Po łyżeczkowaniu miałam cykle 26 dniowe, teraz zauważyłam, że z miesiąca na miesiąc wydłużają się do 30. Chyba zrobię tak, że (jeśli wytrzymam) to zatestuję po świętach, no chyba, że okres się szybciej rozkręci.

reklama
Do góry