AuraWaves
Fanka BB :)
my ubieramy w ten weekend ️My już mamy od soboty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my ubieramy w ten weekend ️My już mamy od soboty
My mamy od 6 grudnia Ten okres świąteczny tak szybko leci, a ja mam bzika na punkcie dekoracjiUbrałyście już choinkę ?
A weryfikowałaś to równolegle z monitoringiem? Ja też mierzę temperaturę, mam te wyraźne skoki i fazę niskich i wysokich, ale się właśnie zastanawiam czy to zawsze ten skok jest na następny dzień po owulacji (albo max dzień później, jak by owu była wieczorem)Ja owulację „potwierdzam” mierząc temperaturę. Na pewno każdy organizm reaguje inaczej na ovitrelle
Ubrałyście już choinkę ?
Widać Trzymam kciuki by tym razem była spokojna ciążasłabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Kciuki mocno zaciśnięte za kropka !Tak już jestem po transferze, Kropek na pokładzie
Teraz nastaje czas czekania , ogromny test cierpliwości.
Zgadzam się w 100% z Tobą.o jedzeniu to nie wspomnę . Myślę że nawet eko i bio wcale nie do końca takie jest . W ogóle jak mam być szczera to moim zdaniem problemy zdrowotne jakie mają teraz ludzie są w głównej mierze spowodowane właśnie tym co jemy i co wdychamy
ja się śmiałam że wsumie ozdobie mieszkanie dla królika bo wyjeżdżamy 21 i wracamy 28 haha no ale coz haha ogólnie lazilam dzisiaj po sklepach i nic fajnego nie znalazłam ,tylko świąteczne poszewki także musi wyjechać zeszłoroczny zestawJa korzystając z okazji wolnego ubrałam choinkę a w zeszłą sobotę inne ozdoby wjechały. W zasadzie to zawsze uwielbiałam choinkę jak świeci bo tak przyjemnie.. a dziś tak patrzę na nią i mam mieszane uczucia
no pięknieSą wyniki
9. 12 10dpo. Beta 24.1 prog 27.40
11.12 12 dpo beta 79.7 prog 36.74