reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja owulację „potwierdzam” mierząc temperaturę. Na pewno każdy organizm reaguje inaczej na ovitrelle 🤷🏼‍♀️
A weryfikowałaś to równolegle z monitoringiem? Ja też mierzę temperaturę, mam te wyraźne skoki i fazę niskich i wysokich, ale się właśnie zastanawiam czy to zawsze ten skok jest na następny dzień po owulacji (albo max dzień później, jak by owu była wieczorem) 🤔

słabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Widać 😍 Trzymam kciuki by tym razem była spokojna ciąża 😍
Tak już jestem po transferze, Kropek na pokładzie😍
Teraz nastaje czas czekania , ogromny test cierpliwości.
Kciuki mocno zaciśnięte za kropka ! 🍀

Ja korzystając z okazji wolnego ubrałam choinkę a w zeszłą sobotę inne ozdoby wjechały. W zasadzie to zawsze uwielbiałam choinkę jak świeci bo tak przyjemnie.. a dziś tak patrzę na nią i mam mieszane uczucia
ja się śmiałam że wsumie ozdobie mieszkanie dla królika bo wyjeżdżamy 21 i wracamy 28 haha 😅 no ale coz haha 😅 ogólnie lazilam dzisiaj po sklepach i nic fajnego nie znalazłam ,tylko świąteczne poszewki także musi wyjechać zeszłoroczny zestaw 😅

reklama
Do góry