reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja owulację „potwierdzam” mierząc temperaturę. Na pewno każdy organizm reaguje inaczej na ovitrelle 🤷🏼‍♀️
z tym chyba też różnie bywa , może być wyzsza z różnych powodów . Ja osobiście nie mierzyłam nigdy i raczej nie będę , ciężko u mnie z regularnym wstawaniem do tego często budzę się w nocy także tam temat raczej odpuszcze

reklama
Powiem Ci, że trochę trudno jest mi policzyć. Po łyżeczkowaniu miałam cykle 26 dniowe, teraz zauważyłam, że z miesiąca na miesiąc wydłużają się do 30. Chyba zrobię tak, że (jeśli wytrzymam) to zatestuję po świętach, no chyba, że okres się szybciej rozkręci.
rozumiem , to życzę wytrwałości i oby okres nie przyszedł wcześniej 🤞☺️

słabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
Widzę i trzymam 🤞🤞 teraz musi być dobrze.

nie haha dzisiaj jadę po bibeloty do ozdoby mieszkania a choinka w przyszłym tygodniu jak będzie córka męża bo nam nie datuje jak ubierzemy sami 😅
Ja korzystając z okazji wolnego ubrałam choinkę a w zeszłą sobotę inne ozdoby wjechały. W zasadzie to zawsze uwielbiałam choinkę jak świeci bo tak przyjemnie.. a dziś tak patrzę na nią i mam mieszane uczucia

słabo widać na zdjęciach rano zrobiłam dwa testy i na obu duszki z różnych firm myślę mam zwidy….wrocilam do domu zrobiłam kolejny no i kurcze jest jasno różowy cień zdjęcie tego nie oddaje
A skusiłam się bo pojawiło się sporo śluzu kremowego i bol brzucha jakby na okres
widzę 👀❤️ trzymam kciuku aby to był ciążowy duszek 🤰

Chłop mnie dzisiaj zdenerwował rano, bo twierdzi że nie widać żadnej kreski 😡😳
Jest jak byk, bardzo jasna co prawda, ale jest.
Oni się nie znają
Nie słuchaj chłopa, co on tam wie? 😋 Gratulacje! Wygląda na to, że poradnia na Karowej się jednak nie przyda 😄 Ja tam jadę w piątek po wyniki biopsji i całej reszty, która nie była na wypisach. A 8.01 do samej poradni na konsultację z tym wszystkim i, miejmy nadzieję, na początek przygotowań do IUI! 🥹

reklama
Nie słuchaj chłopa, co on tam wie? 😋 Gratulacje! Wygląda na to, że poradnia na Karowej się jednak nie przyda 😄 Ja tam jadę w piątek po wyniki biopsji i całej reszty, która nie była na wypisach. A 8.01 do samej poradni na konsultację z tym wszystkim i, miejmy nadzieję, na początek przygotowań do IUI! 🥹
Miejmy nadzieję. 🤞🏻

Na karowej będziesz robiła IUI?

Do góry