angeliskax
Moderator
Tu chyba lepsze zdjęcieHejka kochane!
Byłam 40 min temu jednak oddać krew i przy okazji zrobić progesteron.
Zrobiłam test innej firmy. Babyboom.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu chyba lepsze zdjęcieHejka kochane!
Byłam 40 min temu jednak oddać krew i przy okazji zrobić progesteron.
Zrobiłam test innej firmy. Babyboom.
rozumiem , napebwo musi was to kosztować dużo nerwów i stresu , sama wiem że byłoby mi ciezko w takiej sytuacji , a cała procedura by mnie kosztować mega dużo zdrowia psychicznego napewno będzie ciężko teraz doczekać do soboty ,ale trzeba być dobrej myśli wiem że 1 z 15 pobranych to nie jest zadowalający wynik , ale zawsze cośNie chciałam się nastawiać po porażce za pierwszym razem, ale jak już pobrali 15 pęcherzyków, to myślałam że coś więcej z tego będzie Ciężko zaakceptować, że szanse są takie małe a na 3 podejście do IVF na pewno nie jestem gotowa. Więc teraz zostaje mi tylko mieć nadzieję, że telefon nie zadzwoni do soboty.....
zdecydowanie ,na tamtym ja osobiście nie widzę ,a tutaj faktycznie kreska jest to czekamy na wynikiTu chyba lepsze zdjęcie
Trzymam najmocniej na świecie!Mamy tylko jeden zarodek, ryczę od rana Dziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
Musi być silna śnieżynka jak u Lady !!!Mamy tylko jeden zarodek, ryczę od rana Dziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
Witam czy tu coś jest czy mi się już w głowę coś robi 29 dzień cyklu jakoś 13 po ovuZobacz załącznik 1677222
część , zachęcam do wrócenia na 1 stronę i przeczytania regulaminu . Nie jest to wątek do oceny testów przypadkowych osób tutaj kobiety starają się o ciążę. Polecam założyć osobny wątek .Witam czy tu coś jest czy mi się już w głowę coś robi 29 dzień cyklu jakoś 13 po ovuZobacz załącznik 1677222
trzymam mocnoMamy tylko jeden zarodek, ryczę od rana Dziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....