reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja bym wolała zostać anonimowa bo jakby się w pracy dowiedzieli, że planuje kolejne dziecko to bym pewnie wypowiedzenie dostała 🤣 Póki co oferują więcej obowiązków więc siedzę cicho 😆
no tak to lepiej się nie wychylać . U mnie w pracy wszyscy wiedzą że się staramy , wiadomo bez szczegółów ale mają tego świadomość że może być taka sytuacja że za jakiś czas pójdę na zwolnienie 😅

no tak to lepiej się nie wychylać . U mnie w pracy wszyscy wiedzą że się staramy , wiadomo bez szczegółów ale mają tego świadomość że może być taka sytuacja że za jakiś czas pójdę na zwolnienie 😅
były kierownik nawet mi dał umowę na stałe żebym czuła się bezpiecznie jakby się udało w najbliższym czasie

W sensie takim że miałam umowę na 2 lata podpisana i dopiero we wrześniu 2025 mi się kończyła , a on mi dał wcześniej aneks na stałe

reklama
przykro mi 😔 przypomnij mi ile to było po zastrzyku ? Kurde jak nie zatrzyk to co biochem ? 😔
Pewien tak 12 dni po gdzie dzien wcześniej było negatywnie .
Więc jadę dalej z wami na tym wózku 🤣
Zawsze jak dostaje okres mam okresowo żałobę.
To już rok i ciąży nie ma przed mną jeszcze 5 cykli stymulowanych.
Potem odpoczniemy od starań

Do góry