reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Załączniki

• image-800406125111878981.jpg
    image-800406125111878981.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 152
reklama
Nie chciałam się nastawiać po porażce za pierwszym razem, ale jak już pobrali 15 pęcherzyków, to myślałam że coś więcej z tego będzie 😣 Ciężko zaakceptować, że szanse są takie małe 😔 a na 3 podejście do IVF na pewno nie jestem gotowa. Więc teraz zostaje mi tylko mieć nadzieję, że telefon nie zadzwoni do soboty.....
rozumiem , napebwo musi was to kosztować dużo nerwów i stresu , sama wiem że byłoby mi ciezko w takiej sytuacji , a cała procedura by mnie kosztować mega dużo zdrowia psychicznego 😔 napewno będzie ciężko teraz doczekać do soboty ,ale trzeba być dobrej myśli 🤞 wiem że 1 z 15 pobranych to nie jest zadowalający wynik , ale zawsze coś

Witam czy tu coś jest czy mi się już w głowę coś robi 29 dzień cyklu jakoś 13 po ovuZobacz załącznik 1677222
część , zachęcam do wrócenia na 1 stronę i przeczytania regulaminu . Nie jest to wątek do oceny testów przypadkowych osób tutaj kobiety starają się o ciążę. Polecam założyć osobny wątek .

reklama
Do góry