reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja zbieram się o 12 do psychiatry ciekawe czy mi coś przepisze na wyciszenie. Bo psycholog bardziej mnie dobiła jak pomoc… Ostatnio cały czas się zapominam i to coraz bardziej. Na przykład 3 razy z kasy się wracałam bo zapomniałam do obiadu i dobrze że kolejka była. 2 tygodnie temu to zostawiłam nawet auto na luzie i poszłam … całe szczęście że nic za mną nie stało bo bym jeszcze uszkodziła. Tak się zastanawiam nawet czy była by wstanie mi wypisać l4 nie wiecie ? 🤔
Ja po poronieniu dostałam zwolnienie właśnie od psychiatry.

Ja po poronieniu dostałam zwolnienie właśnie od psychiatry.
no właśnie ja to mam od szpitala i to są te darmowe wizyty. Myślałam, że to przetrawiłam ale chyba te ciągnące starania źle na mnie działają i od września chodzę do psychologa a dziś dopiero psychiatra i ta robota mnie kończy a od dzis nocki a ja po weekendzie owulacyjnym a nocki nie pomagają wcale 😭

no właśnie ja to mam od szpitala i to są te darmowe wizyty. Myślałam, że to przetrawiłam ale chyba te ciągnące starania źle na mnie działają i od września chodzę do psychologa a dziś dopiero psychiatra i ta robota mnie kończy a od dzis nocki a ja po weekendzie owulacyjnym a nocki nie pomagają wcale 😭
Wydaje mi się, że dostaniesz bez problemu. Daj znaka jak poszło. Ja osobiście lepiej czułam się po wizycie u psychiatry niż u psychologa (która chciała znaleźć moja kobiecość pytając się jaki kwiat mi się z tym kojarzy 🤦🏻‍♀️).

reklama
Wydaje mi się, że dostaniesz bez problemu. Daj znaka jak poszło. Ja osobiście lepiej czułam się po wizycie u psychiatry niż u psychologa (która chciała znaleźć moja kobiecość pytając się jaki kwiat mi się z tym kojarzy 🤦🏻‍♀️).
taaa a moja opowiadała o swojej ciąży i o filmie w którym się starali o dziecko a wpadła z kochankiem i to wg niej odpuszczenie … 🤦🏻‍♀️

Do góry