paola121214
Fanka BB :)
U mnie taki duszek jest .
Nie chce wstawiać bo ja widzę a inni nie i pewnie.
Beta będzie max 3
Beta będzie max 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba wyraziłam się jasno - masz ducha = wstawiasz zdjęcie?U mnie taki duszek jest .
Beta będzie max 3
Ja po poronieniu dostałam zwolnienie właśnie od psychiatry.Ja zbieram się o 12 do psychiatry ciekawe czy mi coś przepisze na wyciszenie. Bo psycholog bardziej mnie dobiła jak pomoc… Ostatnio cały czas się zapominam i to coraz bardziej. Na przykład 3 razy z kasy się wracałam bo zapomniałam do obiadu i dobrze że kolejka była. 2 tygodnie temu to zostawiłam nawet auto na luzie i poszłam … całe szczęście że nic za mną nie stało bo bym jeszcze uszkodziła. Tak się zastanawiam nawet czy była by wstanie mi wypisać l4 nie wiecie ?
Po kolei 8dpo (wieczor), 9 dpo rano i dzisiaj 10dpo rano ten kasetkowy.Piekne ile dni po owulacji ?
Wiedziałam, że to napiszeszchyba wyraziłam się jasno - masz ducha = wstawiasz zdjęcie?
no właśnie ja to mam od szpitala i to są te darmowe wizyty. Myślałam, że to przetrawiłam ale chyba te ciągnące starania źle na mnie działają i od września chodzę do psychologa a dziś dopiero psychiatra i ta robota mnie kończy a od dzis nocki a ja po weekendzie owulacyjnym a nocki nie pomagają wcaleJa po poronieniu dostałam zwolnienie właśnie od psychiatry.
Pilnuję porządku na wątkum mimo, że nie mój ale poczuwam sięWiedziałam, że to napiszesz
Wydaje mi się, że dostaniesz bez problemu. Daj znaka jak poszło. Ja osobiście lepiej czułam się po wizycie u psychiatry niż u psychologa (która chciała znaleźć moja kobiecość pytając się jaki kwiat mi się z tym kojarzy ).no właśnie ja to mam od szpitala i to są te darmowe wizyty. Myślałam, że to przetrawiłam ale chyba te ciągnące starania źle na mnie działają i od września chodzę do psychologa a dziś dopiero psychiatra i ta robota mnie kończy a od dzis nocki a ja po weekendzie owulacyjnym a nocki nie pomagają wcale
też miałam to napisać jak zobaczyłam post koleżanki ale od razu zobaczyłam że Ty napisałaś to mówię już nie będę taka nie będę drugi raz upominać hahaPilnuję porządku na wątkum mimo, że nie mój ale poczuwam się
taaa a moja opowiadała o swojej ciąży i o filmie w którym się starali o dziecko a wpadła z kochankiem i to wg niej odpuszczenie …Wydaje mi się, że dostaniesz bez problemu. Daj znaka jak poszło. Ja osobiście lepiej czułam się po wizycie u psychiatry niż u psychologa (która chciała znaleźć moja kobiecość pytając się jaki kwiat mi się z tym kojarzy ).