reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
To ja też poproszę o ławeczkę narazie. Nie wiem kiedy przypadnie testowanie w grudniu bo narazie czekam na @ listopadową ktora nie chce przyjść....

Mieszkam za granicą, nie dostanę wyników online, tylko lekarz ma do mnie zadzwonić w piątek 🙈
o matko 😔 to tu nas jednak nie jest jak źle , przynajmniej człowiek może sam sobie zbadać i wyniki ma w ten sam dzień . Chociaż powiem ci że do przychodni gdzie chodzę do rodzinnego to też nie można odebrać wyników , najpierw trzeba mieć konsultacje z lekarzem stacjonarna albo telefoniczna i dopiero można podjechać sobie po wyniki 🤦

To ja też poproszę o ławeczkę narazie. Nie wiem kiedy przypadnie testowanie w grudniu bo narazie czekam na @ listopadową ktora nie chce przyjść....
wpisałam . Czasami mam wrażenie że ten nasz organizm to robi nam na złość 😔 długi się spóźnia ? Przepraszam nie pamiętam z poprzedniego wątku 😔

tak jest ! ☺️ W tym cyklu będziesz miała taki sam schemat z stymulacja i zastrzykiem ?
Pewnie tylko zastrzyk, bo pęcherzyk dominujący zawsze jest, nie potrzebuję stymulacji. Tylko zastanawiam się co się dzieje po pęknięciu pęcherzyka, że ciąży nadal nie ma? Chyba ten pęcherzyk bawi się z plemnikami w „Raz, dwa, trzy! Baba Jaga patrzy!”.

reklama
Do góry