reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
No mi w każdej ciąży 8-9dp coś wychodziło. 😅
No mi w pierwszej ciąży tydzień po spodziewanej miesiączce wyszedł bladzioch 🙈 więc mi widoczniej później wykryć ciążę 🤪
Przekonalas mnie, nie ma sensu bym robiła betę w pondz. Zrobię dopiero 2.01. W pondz jedynie strzele sobie jeszcze test, żeby było i tyle 😅

No mi w pierwszej ciąży tydzień po spodziewanej miesiączce wyszedł bladzioch 🙈 więc mi widoczniej później wykryć ciążę 🤪
Przekonalas mnie, nie ma sensu bym robiła betę w pondz. Zrobię dopiero 2.01. W pondz jedynie strzele sobie jeszcze test, żeby było i tyle 😅
wgl to sobie strzel w poniedziałek, we wtorek i w środę testy. A 2.01. Zrob bete 😂🤣

test wyszedł ci tydzień po ,, spodziewanej,, miesiączce dlatego że musiałaś mieć wtedy również opóźniona owulację . Nie jest możliwe aby pierwszy cień wyszedł jakieś 21 dni po owulacji czyli tydzień po miesiączce . Proszę nie wprowadzaj w błąd innych , bo później ktoś będzie miał nadzieję że u niego również test może wyjść pozytywny tak późno .

sikać na testy możesz codziennie ,jeżeli tylko masz ich dużo i nie będzie cię dobijać jak będzie wychodził negatywny ze względu na to że może być za wcześnie to czemu nie . Betę jednak najlepiej zrobić te min 10 dni po owulacji

reklama
Do góry