Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdaję sobie sprawę że mogę się zarazić wszędzie i od kogokolwiek…. Ale jakoś tak mam opory
Ja bym poszła, ale jeżeli będzie Cię to później niepotrzebnie stresować to może warto zrezygnowaćZdaję sobie sprawę że mogę się zarazić wszędzie i od kogokolwiek…. Ale jakoś tak mam opory
Dziewczyny jeśli owulacja była najpewniej 6.12 to kiedy najlepiej oznaczyć progesteron?
Jutro mam okazje zrobić badanie przed pracą, w piątek nie będę miała takiej możliwości i zastanawiam się czy to ma sens.
Możesz ewentualnie w poniedziałek? To będzie tylko informacja czy była owu czy nie, bez zwracania uwagi na wielkośćDziewczyny jeśli owulacja była najpewniej 6.12 to kiedy najlepiej oznaczyć progesteron?
Jutro mam okazje zrobić badanie przed pracą, w piątek nie będę miała takiej możliwości i zastanawiam się czy to ma sens.
kiedy miałaś owu ? Też nie mogę się doczekać testowania w sumie tak jak co miesiąc .. jeszcze muszę testy zamówić bo już nie mam nicPatrzę na te wszystkie pozytywy i już chce moment kiedy ja będę mogła zatestowac