reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Dziewczyny, w takim razie mam pytanie- poszłybyście na imprezę firmową? Biorąc pod uwagę że możecie się zarazić od kogoś? Czy to już byłaby paranoja?

Dopiero teraz mnie naszły rozkminy… bo tydzień temu okazało się, że moja koleżanka z takiej integracji firmowej przyszła z covidem.

Dziewczyny jeśli owulacja była najpewniej 6.12 to kiedy najlepiej oznaczyć progesteron?
Jutro mam okazje zrobić badanie przed pracą, w piątek nie będę miała takiej możliwości i zastanawiam się czy to ma sens.

Dziewczyny jeśli owulacja była najpewniej 6.12 to kiedy najlepiej oznaczyć progesteron?
Jutro mam okazje zrobić badanie przed pracą, w piątek nie będę miała takiej możliwości i zastanawiam się czy to ma sens.

Sens ma o ile nie będziesz się stresować że wynik nie jest zbyt duży (o ile taki wyjdzie)

Możesz ewentualnie w poniedziałek? To będzie tylko informacja czy była owu czy nie, bez zwracania uwagi na wielkość

reklama
Do góry